Oeteldonkstijl

UV lichtgevende haargel - neon geel

Perfecte aanvulling op uw Oeteldonkse kleding!

Waar carnaval voorheen vooral gevierd werd door feestvierders uit Brabant en Limburg, daar is carnaval inmiddels uitgegroeid tot een nationaal begrip. Feestvierend Nederland trekt in zeer grote aantallen richting de carnavalssteden in het Zuiden van het land. Van alle carnavalssteden is Oeteldonk de meest populaire bestemming van carnaval vierend Nederland. Vooral gasten uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting de bruisende binnenstad van Den Bosch erg goed te vinden!
Met Oeteldonk sta je met wildvreemde in de polonaise, drink je bier met personen die je normaal nog niet aankijkt en sta je te sjansen met...... Nja, eigenlijk met iedereen. Carnaval in Oeteldonk staat voor gekkigheid, alles wat je normaal niet doet.

UV haargel voor een waanzinnig kapsel in Oeteldonk!


Natuurlijk bent u voorzien van de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Maar u wil uzelf ook onderscheiden van deze enorme rood wit gele menigte. Daarvoor bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Deze UV glow haargel is de perfecte aanvulling op uw Oeteldonkse outfit om u op deze manier te kunnen onderscheiden van de Oeteldonkse crowd.
Deze neon UV haargel geeft al een zeer opvallend neon effect in regulier daglicht, en wanneer het in aanraking komt met UV verlichting...... WAUW, dan geeft dit een meer dan waanzinnig effect.
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
3.4