Oeteldonkstijl

UV lichtgevende haargel - neon groen

UV oplichtende haargel, uniek in Oeteldonk!

Carnaval in Oeteldonk is de laatste jaren absoluut een begrip geworden onder Nederlandse feestgangers. De tijd dat carnaval in Den Bosch enkel en alleen voor Bosschenaren was, is al lang voorbij. Hordes mensen trekken vanuit alle hoeken van Nederland richting de mega gezellige binnenstad van Den Bosch. Oeteldonk is dan ook met stip de meest populaire carnavalsbestemming van Nederland!
Iedereen weet dat Oeteldonk staat voor rood wit geel, voor saamhorigheid, samen in de polonaise, carnaval in Oeteldonk staat voor verbroedering! Wij zijn Oeteldonk en we bieden u de leukste producten om van uw carnaval in Oeteldonk een onvergetelijke ervaring te maken!

UV glow make-up maakt uw Oeteldonkse outfit in een klap uniek!


Ons assortiment UV glow make-up was voorheen enkel beschikbaar voor visagisten, bekende fotografen en modellen. Wij maken het assortiment UV glow make up beschikbaar voor u als consument. De prachtige effecten zorgen voor het absolute Wow effect. Deze neon UV haargel geeft al een opvallend effect in regulier daglicht, wanneer het in aanraking komt met UV licht dan licht de UV haargel prachtig op en geeft het een ongekend effect. Met deze UV haargel bent u letterlijk de eyecatcher in Oeteldonk!
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"