Oeteldonkstijl

UV lichtgevende haargel - neon oranje

Prachtige aanvulling op uw Oeteldonkse outfit!

carnaval in Den Bosch is een unieke ervaring. Iedereen moet dit een keer hebben meegemaakt. En wanneer u een keer in Oeteldonk bent geweest, dan bent u verkocht. Oeteldonk is de drukst bezochte carnavalsstad van Nederland, by far! Vanuit alle hoeken trekken feestvierders richting de mooie, bruisende binnenstad van Den Bosch.
Iedereen weet dat Oeteldonk staat voor rood wit geel, voor saamhorigheid, samen een biertje en samen in de polonaise. Wij bieden het breedste assortiment Oeteldonk producten aan tegen de laagste prijs van Nederland!

UV glow haargel voor een uniek effect!


Carnaval in Den Bosch staat natuurlijk voor de rood wit gele Oeteldonk sjaal en het jasje met de populaire Oeteldonkse emblemen. Maar omdat iedereen dit draagt wil je jezelf ook graag onderscheiden door net iets anders te doen dan de rest. Met deze UV glow haargel kunt op een zeer eenvoudige manier en tegen een goede prijs uw Oeteldonkse outfit uniek maken. Met deze UV glow haargel bent u de absolute eyecatcher in Oeteldonk!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
3.4