Oeteldonkstijl

UV lichtgevende haargel - neon rood

UV haargel voor een unieke look in Oeteldonk!

Carnaval was voorheen een feest voor feestvierders uit Noord-Brabant en Limburg. Dat is al een aantal jaar niet meer het geval. Carnaval is een begrip geworden onder feestvierders in Nederland. Van alle carnavalssteden is Oeteldonk de meest populaire bestemming. Vanuit alle hoeken van Nederland trekken enthousiaste feestvierders richting de bruisende binnenstad van Den Bosch om dit unieke spektakel mee te maken. Als u eenmaal in Oeteldonk bent geweest, zal u blijven komen!
In Oeteldonk drinkt u bier met mensen die u anders nooit gedag zegt, staat u in de polonaise met wildvreemde en sjanst u met iedereen! Wij bieden de producten die uw avontuur in Oeteldonk nog leuker maken!

Neon rode UV haargel; unieke toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding!


U komt carnaval vieren in Oeteldonk? Uiteraard bent u voorzien van de rood wit gele Oeteldonk sjaal en het jasje met de typisch Oeteldonkse producten, maar wil u ook onderscheiden van die grote rood-wit-gele massa. Dat kan! Met onze UV glow haargel kunt u zeer eenvoudig en tegen een zeer lage prijs uw Oeteldonk outfit in een handomdraai uniek maken! Deze haargel geeft al een zeer opvallend neon effect in regulier daglicht, maar geeft een waanzinnig effect wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV lverlichting!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
3.4