Oeteldonkstijl

UV lichtgevende haargel - neon roze

Met deze neon UV haargel bent u de eyectacher in Oeteldonk!

Carnaval vieren is nog nooit zo populair geweest. Voorheen waren het vooral de inwoners van Brabant en Limburg die jaarlijks carnaval vierde, nu is heel feestend Nederland een week lang in de ban van carnaval. Vooral carnaval in Den Bosch (Oeteldonk) trekt heel veel mensen, en ook heel veel mensen van buiten de Bossche stadsgrenzen. Oeteldonk is dan ook by far de meest populaire carnavalsstad in Nederland!
In Oeteldonk drink je bier, loop je in de polonaise, zijn dansen en sjansen enorm belangrijk en kun je eigenlijk geen ruzie krijgen. Oeteldonk is een grote familie. Dat is overigens ook terug te zien in de rood wit gele kleding en feestartikelen!

Stand out from the Oeteldonkse crowd met deze unieke UV glow haargel!


Naast de rood wit gele Oeteldonk kleding, wil u zichzelf ook onderscheiden van de grote massa. Ook daarvoor bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Zo is deze UV glow haaargel een uniek product waarmee u direct een opvallende verschijning bent. Deze neon haargel geeft al een zeer felle neon kleur in regulier daglicht, en wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht..... WAUW!! Uw kapsel licht prachtig op en zorgt voor verbaasde gezichten. Combineer deze UV haargel met de rest van onze UV make-up voor een ongekend effect!
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"