Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV lichtgevende haargel - Neon roze

Met deze neon UV haargel bent u de eyectacher in Oeteldonk!

Beschrijving

Carnaval vieren is nog nooit zo populair geweest. Voorheen waren het vooral de inwoners van Brabant en Limburg die jaarlijks carnaval vierde, nu is heel feestend Nederland een week lang in de ban van carnaval. Vooral carnaval in Den Bosch (Oeteldonk) trekt heel veel mensen, en ook heel veel mensen van buiten de Bossche stadsgrenzen. Oeteldonk is dan ook by far de meest populaire carnavalsstad in Nederland!
In Oeteldonk drink je bier, loop je in de polonaise, zijn dansen en sjansen enorm belangrijk en kun je eigenlijk geen ruzie krijgen. Oeteldonk is een grote familie. Dat is overigens ook terug te zien in de rood wit gele kleding en feestartikelen!

Stand out from the Oeteldonkse crowd met deze unieke UV glow haargel!


Naast de rood wit gele Oeteldonk kleding, wil u zichzelf ook onderscheiden van de grote massa. Ook daarvoor bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Zo is deze UV glow haaargel een uniek product waarmee u direct een opvallende verschijning bent. Deze neon haargel geeft al een zeer felle neon kleur in regulier daglicht, en wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht..... WAUW!! Uw kapsel licht prachtig op en zorgt voor verbaasde gezichten. Combineer deze UV haargel met de rest van onze UV make-up voor een ongekend effect!

Details

Deze UV haargel heeft de volgende kenmerken:

- Geproduceerd in Engeland
- Geschikt om aan te brengen in het haar
- een tube bevat 10ml UV haargel
- opvallende neon kleur in regulier daglicht, prachtig oplichtend in UV licht
- Wij bieden dit product aan met de laagste prijsgarantie

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.