Oeteldonkstijl

Oplichtende nagellak; perfect te combineren met uw Oeteldonkse kleding!

Onder Blacklight of ander type UV licht, licht deze nagellak prachtig op. Een uniek effect! Met deze UV nagellak kunt u uzelf onderscheiden in de Oeteldonkse massa!

Oeteldonk is een begrip aan het worden onder feestend Nederland. Waar het voorheen vooral de Bosschenaren zelf waren die de straten en kroegen ingingen, daar loopt inmiddels heel Nederland warm voor dit unieke feest. Oeteldonk is niet voor niets de meest populaire carnavalsstad van Nederland; nergens komen zoveel gasten van buitenaf als in Den Bosch. Voor een geslaagde carnaval in Den Bosch is de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen natuurlijk een vereiste. Echter bieden wij u ook de mogelijkheid om u ondanks al het rood-wit-gele geweld, toch nog te kunnen onderscheiden van de menigte!

Hoe werkt deze UV glow nagellak precies?

Heel simpel! Deze UV glow nagellak werkt in principe precies hetzelfde als andere kwaliteitsnagellak; makkelijk aan te brengen met het kwastje en droogt snel. De UV nagellak geeft al een zeer opvallend effect in regulier daglicht en licht prachtig op in een UV licht of Blacklight.
Al onze UV glow producten zijn afkomstig uit de fabriek van PaintGlow uit Engeland en zijn op cosmetische basis getest.

UV nagellak als finishing touch op uw Oeteldonkse outfit!

Oeteldonk staat voor rood-wit-geel. Oeteldonk staat voor de Oeteldonkse sjaal en het typisch Oeteldonkse jasje met de Oeteldonkse emblemen. Maar Oeteldonk is ook gekkigheid en anders zijn dan de andere. Daarvoor kunt u zorgen met ons uitgebreide assortiment UV producten. Ook deze UV glow nagellak zorgt ervoor dat u zich kan onderscheiden van de menigte. Met de UV nagellak bent u letterlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!

Laagste prijsgarantie op uw Oeteldonk outfit en bijhorende feestartikelen!

Wij hebben een zeer nauwe samenwerking met De Horeca Bazaar; een van de grootste importeurs van feestartikelen en party gadgets in Europa. Door deze samenwerking kunnen we onze Oeteldonkse producten enorm grootschalig importeren en zo dus ook erg voordelig aanbieden. Wij bieden al onze Oeteldonkse producten dan ook aan met de laagste prijsgarantie!
Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren is dat we al onze Oeteldonkse producten uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service altijd kunnen garanderen. Uw Oeteldonkse kleding en feestartikelen vandaag voor 15:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...