Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV lichtgevende nagellak - Neon blauw

Maak uw Oeteldonk kostuum compleet met deze oplichtende UV nagellak!

Beschrijving

Carnaval is een waar volksfeest geworden, van jong tot oud en ongeacht de herkomst. Waar carnaval voorheen nog vooral werd gevierd door mensen uit het Zuidelijke deel van Nederland, daar is het carnavals-virus inmiddels ook overgewaaid naar de rest van Nederland. Vanuit alle steden trekken feestvierders richting de typische carnavalssteden in Noord-Brabant en Limburg. Van deze steden is Den Bosch duidelijk de favoriet van de gasten van buitenaf. Den Bosch wordt met carnaval ook wel Oeteldonk genoemd! Oeteldonk is de stad van rood-wit-geel, de stad van de Oeteldonk sjaal en de stad van het jasje met de Oeteldonkse emblemen.

Finishing touch voor uw Oeteldonkse kleding: blauwe UV nagellak!


Natuurlijk zijn de traditionele Oeteldonkse kledingstukken belangrijk wanneer je carnaval komt vieren in het mooie en gezellige Oeteldonk. Wanneer je in de straten en de kroegen kijkt, zul je de sjaal en het jasje bij iedereen om de nek en om de schouders zien. Maar je wil je natuurlijk ook onderscheiden, het is tenslotte carnaval. Daar zorgen wij van Oeteldonkstijl wel voor. Met deze blauwe UV nagellak combineer je je traditionele Oeteldonkse kleding met de vernieuwende en opvallende neon UV nagellak. Deze nagellak geeft een zeer opvallend effect in regulier daglicht. Maar sta je eenmaal in de kroeg onder een UV licht..... Waaauuuw! Dan licht deze UV nagellak prachtig op en bent u letterlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!

Details

Deze UV nagellak heeft de volgende kenmerken:

- Wordt geproduceerd in Engeland
- Een potje bevat 15ml nagellak
- Opvallend neon effect in regulier daglicht, waanzinnig oplichtend effect in UV licht
- Laagste prijsgarantie
- Professionele kwaliteit!

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.