Oeteldonkstijl

UV lichtgevende nagellak - Neon geel

Prachtige UV nagellak als aanvulling op uw traditionele Oeteldonkse kleding!

Carnaval in Den Bosch is HOT! Oeteldonk is een begrip dat allang niet meer alleen in Den Bosch en omgeving bekend is. Ook de rest van Nederland is de afgelopen jaren geïnfecteerd geraakt met het Oeteldonk virus! Het is dan ook niet voor niets dat Oeteldonk de carnavalsstad is die het meeste gasten trekt.
Iedereen die ooit door de Oeteldonkse straten of kroegen gelopen heeft weet ook dat de rood wit gele Oeteldonk sjaals heilig zijn in combinatie met het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Uiteraard kunt u die bij ons makkelijk online kopen tegen de laagste prijs van Nederland. Daarnaast bieden we ook de leukste toevoegingen zodat u uw Oeteldonkse outfit ook echt uniek kan maken!

UV make-up; oogverblindende toevoeging aan uw Oeteldonkse kleding!


Deze gele UV nagellak is, net als de rest van onze UV make-up, de ideale toevoeging aan uw Oeteldonkse outfit. Oeteldonk is een moment dat u buiten de lijntjes mag kleuren en dat opvallen eigenlijk een must is. Met deze UV nagellak is dat geen enkel probleem. Wanneer u met deze nagellak in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht...... WAUW! Dan licht de nagellak prachtig op. Op dat moment vormt u een ware eyecatcher in Oeteldonk!
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"