Oeteldonkstijl

UV lichtgevende nagellak - Neon oranje

UV nagellak geeft een oogverblindend effect in UV verlichting!

Inmiddels kent iedereen dat je voor de echte carnaval in Den Bosch moet zijn, in Oeteldonk wel te verstaan! Door je jaren heen is Oeteldonk steeds populairder geworden en het aantal gasten dat Oeteldonk trekt steeds groter. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Oeteldonk de meest populaire carnavalsstad van Nederland is! Vooral feestgangers uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting Oeteldonk erg goed te vinden!
Als u al eens in Oeteldonk geweest bent, weet u dat u geen carnaval in Den Bosch kunt vieren zonder de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse embleempjes. Dit zijn de absolute basisingrediënten voor een geslaagde carnaval in Oeteldonk. Echter bieden wij ook de leukste producten en make-up waarmee u zichzelf kan onderscheiden van de Oeteldonkse menigte!

UV make-up is de finishing touch aan uw Oeteldonkse outfit!


Deze oranje UV nagellak, en de rest van onze UV make-up, is razend populair onder onze vrouwelijke klanten. De rage van deze professionele UV make-up is gestart met de opkomst van de festivals. Al de vrouwelijke festivalgangers zijn inmiddels voorzien van UV make-up. Nu is ook de carnavalsoutfit niet compleet zonder deze prachtig, onder UV licht, oplichtende nagellak.
Stand out from the Oeteldonkse crowd met deze prachtige oranje UV nagellak!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
3.94