Oeteldonkstijl

UV lichtgevende nagellak - Neon rood

Prachtige UV nagellak voor een oogverblindende Oeteldonk outfit!

De populariteit van carnaval in Den Bosch is de afgelopen jaren enorm toegenomen. De aantrekkingskracht van Oeteldonk is ontzettend groot. Het is dan ook niet voor niets dat Oeteldonk de best bezochte carnavalsstad van Nederland is. Vooral feestvierders uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting het mooie Oeteldonk erg goed te vinden. Bij aankomst op Oeteldonk Centroal wemelt het al van de feestvierders en zit u direct in de juiste feestsfeer!
Iedereen die zich al eens gewaagd heeft tot een Oeteldonk avontuur, weet dat de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen centraal tijdens carnaval in Den Bosch. Echter weten wij ook dat zich, juist met carnaval, ook wil onderscheiden van de menigte. Deze UV nagellak, en de rest van onze UV producten, zijn hier uitermate geschikt voor!

UV make-up voor een oogverblindende carnaval in Oeteldonk!


UV make-up en Blacklight verf is enorm populair geworden tijdens de glow in the dark themafeesten en full moon parties. Vooral tijdens het festivalseizoen zijn deze producten niet aan te slepen en ook tijdens carnaval maken veel dames gebruik van deze prachtige opvallende UV nagellak!
Deze rode neon UV nagellak geeft al een zeer opvallend effect in regulier daglicht, maar wanneer het eenmaal in aanraking komt met een Blackligh of ander type UV licht..... wauw! De rode UV nagellak licht dan prachtig op en geeft een oogverblindend effect. Met onze UV make-up bent u letterlijk en figuurlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 261
9.1
261 Beoordelingen
"Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!"
3.94