Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV lichtgevende nagellak - Neon rood

Prachtige UV nagellak voor een oogverblindende Oeteldonk outfit!

Beschrijving

De populariteit van carnaval in Den Bosch is de afgelopen jaren enorm toegenomen. De aantrekkingskracht van Oeteldonk is ontzettend groot. Het is dan ook niet voor niets dat Oeteldonk de best bezochte carnavalsstad van Nederland is. Vooral feestvierders uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting het mooie Oeteldonk erg goed te vinden. Bij aankomst op Oeteldonk Centroal wemelt het al van de feestvierders en zit u direct in de juiste feestsfeer!
Iedereen die zich al eens gewaagd heeft tot een Oeteldonk avontuur, weet dat de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen centraal tijdens carnaval in Den Bosch. Echter weten wij ook dat zich, juist met carnaval, ook wil onderscheiden van de menigte. Deze UV nagellak, en de rest van onze UV producten, zijn hier uitermate geschikt voor!

UV make-up voor een oogverblindende carnaval in Oeteldonk!


UV make-up en Blacklight verf is enorm populair geworden tijdens de glow in the dark themafeesten en full moon parties. Vooral tijdens het festivalseizoen zijn deze producten niet aan te slepen en ook tijdens carnaval maken veel dames gebruik van deze prachtige opvallende UV nagellak!
Deze rode neon UV nagellak geeft al een zeer opvallend effect in regulier daglicht, maar wanneer het eenmaal in aanraking komt met een Blackligh of ander type UV licht..... wauw! De rode UV nagellak licht dan prachtig op en geeft een oogverblindend effect. Met onze UV make-up bent u letterlijk en figuurlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!

Details

Deze UV nagellak heeft de volgende kenmerken:

- Wordt geproduceerd in Engeland
- Een potje bevat 15ml nagellak
- Opvallend neon effect in regulier daglicht, waanzinnig oplichtend effect in UV licht
- Laagste prijsgarantie
- Professionele kwaliteit!

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.