Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

UV lichtgevende nagellak - Neon roze

Perfecte aanvulling op uw carnavalskostuum!

Beschrijving

Carnaval staat natuurlijk in het teken van opvallen, gek doen en over the top! Waar carnaval in het verleden vooral gevierd werd door de gezellige feestgangers uit het Zuiden, daar is het carnavalsvirus inmiddels ook overgewaaid naar de rest van Nederland. Vanuit alle uithoeken gaan treinen vol verklede mensen richting de typische carnavalssteden om zich te mengen in dit ongekende feestgedruis. De meest populaire bestemming voor deze gasten is Oeteldonk, dat is de naam van Den Bosch in tijden van carnaval. Vooral bezoekers uit Utrecht en de Randstad trekken jaarlijks in grote getale richting het gezellige Den Bosch! Oeteldonkstijl biedt u zowel de traditionele Oeteldonkse kleding als de leukste toevoegingen op uw Oeteldonkse kleding!

UV nagellak als ultieme toevoeging op uw Oeteldonkse kleding!


Wanneer je carnaval gaat vieren in het mooie Oeteldonk, dan zijn de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen natuurlijk must haves. Zonder deze typisch Oeteldonkse kleding wordt je zelfs bij vele horecagelegenheden aan de deur geweigerd. Naast de typisch Oeteldonkse kleding is het leuk, vooral tijdens carnaval, om je ook verder te onderscheiden van de menigte. Met deze neon roze UV nagellak zorg je ervoor dat je er echt uit springt! Deze toevoeging is een ware eyecatcher. Wanneer je met deze neon roze UV nagellak in aanraking komt met UV licht, dan licht de nagellak prachtig op. Je bent letterlijk het lichtpunt in Oeteldonk!

Details

Deze UV nagellak heeft de volgende kenmerken:

- Wordt geproduceerd in Engeland
- Een potje bevat 15ml nagellak
- Opvallend neon effect in regulier daglicht, waanzinnig oplichtend effect in UV licht
- Laagste prijsgarantie
- Professionele kwaliteit!

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.