Oeteldonkstijl

Met deze UV textiel verf creëer je je eigen oplichtende Oeteldonkse kleding!

Met deze UV glow verf kun je je eigen kleding ontwerpen die licht geeft onder een Blacklight. Perfect om je eigen Oeteldonkse kleding te maken!

Carnaval is een feest waar gezelligheid geen grenzen kent. Iedereen loopt zingend, hossend en met een biertje in de hand door de straten. Vroeger waren het vooral feestvierders uit het Zuiden van het land die carnaval vierde. Tegenwoordig is ook de rest van Nederland in de ban van carnaval en trekken vanuit alle uithoeken naar de bekende carnavalssteden in het Zuiden van het land. Van alle carnavalssteden is Oeteldonk het meest populair. Den Bosch krijgt de naam Oeteldonk in tijden van carnaval. Vooral veel feestgangers uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting Oeteldonk erg goed te vinden. Oeteldonk staat bekend vanwege de rood-wit-gele kleuren die de straten overheersen. Wanneer je carnaval gaat vieren in Oeteldonk ben je natuurlijk voorzien van de Oeteldonk sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen, maar je wil je ook onderscheiden van de menigte! Daar zijn wij natuurlijk voor!

Hoe werkt de UV glow textiel verf precies?

Onze UV glow textielverf wordt geproduceerd in Engeland en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Deze UV verf is speciaal geschikt voor op textiel, daar hecht deze verf het beste op. De verf is makkelijk aan te brengen; ofwel direct vanuit de tube, of je doet de UV glow verf eerst een beetje op je vingerpuntje om het vervolgens in de gewenste vormen op het textiel aan te brengen. Voor extreem fijne lijntjes zou je de verf ook eerst op een penseel aan kunnen brengen om het vervolgens op een shirt of petje aan te brengen.
De neon textiel verf geeft al een uitermate opvallend effect in regulier daglicht, maar wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht.... Wauw! Dan licht de verf prachtig op en maakt u letterlijk het lichtpuntje in Oeteldonk!

UV glow textielverf voor uw unieke Oeteldonkse outfit!

Onze UV glow textielverf geeft u de mogelijkheid om uw eigen unieke Oeteldonkse outfit te creëren. U kunt uw eigen, unieke Oeteldonkse shirt of Oeteldonkse pet maken door een shirt te voorzien van een leuke tekst of afbeelding. De horecagelegenheden in Oeteldonk zijn vaak voorzien van UV lichten. Wanneer jij met dit UV shirt in aanraking komt met een Blacklight, licht het shirt prachtig op. Dit biedt u de mogelijkheid om uw eigen unieke kleding te creëren!

Oeteldonkstijl; trotse partner van De Horeca Bazaar

Wij bieden onze Oeteldonkse kleding en rood-wit-gele feestartikelen aan tegen de laagste prijs van Nederland! Dat geldt voor onze Oeteldonkse sjaal, onze Oeteldonkse emblemen, maar zeker ook voor deze prachtige UV glow textielverf! Wij werken zeer nauw samen met De Horeca Bazaar; een van de grootste importeurs van party gadgets in Europa! Vanwege de zeer grootschalige import kunnen wij onze producten efficiënt importeren en zodoende ook tegen de laagste prijzen verkopen.
Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig importeren, is dat we onze Oeteldonkse producten altijd uit voorraad kunnen leveren; vandaag uw Oeteldonkse producten voor 15:00 uur bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...