Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Neon uv textielverf - neon geel

Uw unieke Oeteldonk outfit met deze prachtige UV textiel verf!

Beschrijving

Carnaval in Den Bosch is uniek in de wereld. Zoals er feest gevierd wordt in Oeteldonk, zo zie je het nergens anders. Waar Oeteldonk voorheen vooral populair was onder de Bosschenaren en mensen rondom den bosch, daar is Oeteldonk inmiddels een landelijk begrip geworden en trekken feestvierders massaal richt Den Bosch. Oeteldonk is niet voor niets de meest populaire carnavalsstad van Nederland! Vooral party gangers uit Utrecht en de Randstad trekken in volle treinen richting de bruisende binnenstad van Den Bosch. Natuurlijk bent u voorzien van de Oeteldonkse sjaal en het jasje of boerenkiel met de Oeteldonkse emblemen. Maar u wil uzelf natuurlijk ook onderscheiden van de grote menigte, ook daar kunnen wij voor zorgen!

Opvallend in Oeteldonk met deze prachtige UV textielverf!


Zoals gezegd zijn de rood wit gele Oeteldonk sjaal en het jasje met de typische Oeteldonk emblemen onmisbaar voor een geslaagde carnaval in de Bossche binnenstad. Echter is het carnaval en wil u uzelf onderscheiden van de enorme rood-wit-gele mensenmassa. Dit kan op een simpele, goedkope manier.... in een handomdraai. Deze gele UV verf is perfect geschikt voor textiel. Op deze manier creëert u uw eigen kleding en kunt u de opdruk helemaal zelf bepalen. Op deze manier bent u gegarandeerd uniek in Oeteldonk!

Details

Deze textielverf heeft de volgende eigenschappen:

- Geproduceerd in Engeland
- Laagste prijsgarantie
- Na aanbrengen, 24 uur laten drogen en vervolgens 3 minuten strijken met een vaatdoek ertussen
- Deze verf heeft de kleur geel
- Opvallend neon effect in daglicht, prachtig oplichtend effect onder een UV lamp
- Deze tube bevat 10ml
- Voornamelijk geschikt om aan te brengen om textiel

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.