Oeteldonkstijl

Neon UV textielverf - neon groen

Maak uw eigen Oeteldonkse outfit met deze UV textiel verf!

Oeteldonk is een feest voor jong en oud, klein en groot. Zelden is er een feest dat zo'n groot bereik heeft als het carnaval in Oeteldonk. Bier drinken met mensen die je amper kent, in de polonaise met de gehele kroeg en een mate van gemoedelijkheid zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Oeteldonk staat voor de gebreide Oeteldonk sjaal, het jasje met prachtige emblemen en voor de rest veel, heel veel, rood-wit-gele feestartikelen. Naast alle rood wit gele accessoires en Oeteldonkse kleding, bieden wij ook de leukste toevoegingen aan zodat u toch nog op een unieke manier het bruisende Oeteldonk in kan gaan!

UV textielverf; uniek richting Oeteldonk!


Met deze prachtige UV textielverf kun je werkelijk op een unieke manier richting het bruisende Oeteldonk gaan. Met deze neon UV verf creëer je je eigen mode items, petjes en andere textielproducten met uw eigen design of logo. De neon kleurige verf valt al enorm op in regulier daglicht, maar licht prachtig op wanneer de UV verf in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV verlichting. Met deze neon UV textielverf gaat u niet alleen op een unieke, maar vooral als een waar lichtpunt, de Oeteldonkse straten in!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
4.69