Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Neon uv textielverf - neon oranje

Eigen creatie Oeteldonk outfit met onze unieke UV textielverf!

Beschrijving

Carnaval in Den Bosch is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen in Nederland. Oeteldonk is een waar merk geworden dat allang niet alleen meer is voor Bosschenaren en mensen daar kort omheen.... Vanuit alle uithoeken van het land trekken opgetogen en uitgedoste feestgangers richting het epicentrum van feest: Oeteldonk! In Oeteldonk drink je bier met wildvreemde, loop je in de polonaise met de gehele kroeg en sjans je met..... nja met iedereen eigenlijk! Niet voor niets is Oeteldonk veruit de meest populaire carnavalsbestemming van Nederland. We mogen in Oeteldonk vooral veel gasten uit Utrecht en de Randstad verwelkomen, deze trekken met treinen vol richting Oeteldonk Centroal! Wij bieden u de absolute must haves EN de leukste unieke toevoeging op uw Oeteldonkse pak!

Carnaval in Den Bosch met uw unieke outfit!


Deze UV textielverf zorgt er op een zeer makkelijke en goedkope manier voor dat u een unieke Oeteldonk outfit kan creëren. Op deze manier gaat u gegarandeerd uniek de Oeteldonkse straten op. Natuurlijk ligt het voor de hand dat u de neon UV textielverf in de Oeteldonkse kleuren, rood wit geel, gaat gebruiken. Maar deze neon oranje kleur is ook zeker een van de favorieten onder onze klanten. De verf geeft al een opvallende neon kleur in regulier daglicht, maar licht prachtig op wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht.

Details

Deze textielverf heeft de volgende eigenschappen:

- Geproduceerd in Engeland
- Laagste prijsgarantie
- Na aanbrengen 24-uur laten drogen en dan 3 minuten strijken met een theedoek ertussen
- opvallende neon kleur in regulier daglicht, prachtig oplichtend in UV verlichting
- Vandaag voor 15:00 uur bestellen = morgen al bij u in huis!
- Deze UV textielverf heeft de kleur oranje
- Deze verf is geschikt om aan te brengen op textiel

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.