Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Neon uv textielverf - neon rood

Prachtige neon rode textiel verf voor een unieke Oeteldonk outfit!

Beschrijving

Oeteldonk is een traditie, een traditie die meer en meer populair wordt in Nederland. Waar het voorheen vooral de Bosschenaren zelf waren die carnaval in Oeteldonk vierde, daar is de rest van Nederland inmiddels ook geïnfecteerd met dit Oeteldonk virus. Oeteldonk staat voor biertjes drinken met mensen die je amper kent, in de polonaise lopen met de gehele kroeg en voor de ultieme sfeer! Oeteldonk staat voor rood wit geel en voor de Oeteldonk sjaal, het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Oeteldonk is hot! Naast deze absolute must haves, bieden wij ook de leukste producten om uw Oeteldonkse outfit uniek en apart te maken. Deze UV glow textielverf is daar een erg goed voorbeeld van.

Finishing touch aan uw Oeteldonkse kleding; UV textiel verf!


Iedereen die carnaval komt vieren in Oeteldonk beschikt over de belangrijkste Oeteldonk accessoires. Sterker nog, het selectiebeleid aan de deur van de horecagelegenheden is erg vaak gericht op de kleding die mensen dragen. Geen Oeteldonkse outfit? Vaak ook geen toegang tot de horecagelegenheid!
Naast de typisch Oeteldonkse kleding, bieden wij u ook producten waarmee u zichzelf kan onderscheiden van de grote menigte. Zoals deze prachtige UV textielverf die oplicht onder UV verlichting. Met deze UV verf creëert u uw zelf ontworpen kledingstukken en onder een blacklight bent u letterlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!

Details

Deze textielverf heeft de volgende eigenschappen:

- Geproduceerd in Engeland
- Mooie felle neon kleur in regulier daglicht, prachtig oplichtend onder UV verlichting
- Na aanbrengen 24-uur laten drogen en vervolgens 3 minuten strijken met een vaatdoek ertussen
- Laagste prijsgarantie
- Deze textielverf heeft de kleur rood
- Deze tube bevat 10ml
- Alleen gechikt om aan te brengen op textiel

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.