Oeteldonkstijl

Neon UV textielverf - neon rood

Prachtige neon rode textiel verf voor een unieke Oeteldonk outfit!

Oeteldonk is een traditie, een traditie die meer en meer populair wordt in Nederland. Waar het voorheen vooral de Bosschenaren zelf waren die carnaval in Oeteldonk vierde, daar is de rest van Nederland inmiddels ook geïnfecteerd met dit Oeteldonk virus. Oeteldonk staat voor biertjes drinken met mensen die je amper kent, in de polonaise lopen met de gehele kroeg en voor de ultieme sfeer! Oeteldonk staat voor rood wit geel en voor de Oeteldonk sjaal, het jasje met de Oeteldonk emblemen. Oeteldonk is hot! Naast deze absolute must haves, bieden wij ook de leukste producten om uw Oeteldonkse outfit uniek en apart te maken. Deze UV glow textielverf is daar een erg goed voorbeeld van.

Finishing touch aan uw Oeteldonkse kleding; UV textiel verf!


Iedereen die carnaval komt vieren in Oeteldonk beschikt over de belangrijkste Oeteldonk accessoires. Sterker nog, het selectiebeleid aan de deur van de horecagelegenheden is erg vaak gericht op de kleding die mensen dragen. Geen Oeteldonkse outfit? Vaak ook geen toegang tot de horecagelegenheid!
Naast de typisch Oeteldonkse kleding, bieden wij u ook producten waarmee u zichzelf kan onderscheiden van de grote menigte. Zoals deze prachtige UV textielverf die oplicht onder UV verlichting. Met deze UV verf creëert u uw zelf ontworpen kledingstukken en onder een blacklight bent u letterlijk het stralende middelpunt van Oeteldonk!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 262
9.1
262 Beoordelingen
"Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d..."
4.69