Oeteldonkstijl

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Met het contactformulier kunt u eenvoudig uw vraag aan ons stellen.

Uiteraard! In het bestelformulier kunt u een alternatief adres opgeven om de bestelling te laten bezorgen. Let wel op, u kunt onze Oeteldonkse feestartikelen niet laten bezorgen op een postbus adres.

Wij werken samen met PostNL. Wanneer u niet aanwezig bent bij het moment van levering, dan zal de bezorger een briefje voor u achter laten met daarop een nieuwe datum en tijdstip waarop de bezorging zal plaatsvinden.
Wilt u uw bestelde feestartikelen op een ander adres laten bezorgen? Dan kunt u eenvoudig een postadres invoeren op het bestelformulier.

Jazeker! Wij hebben, vanwege de lage kosten van onze partygadgets, veel relaties in het buitenland.
Bestelt u vanuit België gelden de volgende verzendkosten:
- Bestellingen tot € 100,- inclusief btw: €6,95
- Bestellingen boven € 100,- inclusief btw: GRATIS


Voor de verzendkosten naar overige landen hanteren wij de kosten van PostNL pakketservice.

Brievenbuspost €3,95 exclusief btw
Pakketjes €4,95 exclusief btw
Pakketjes België €5,95 exclusief btw

Gratis verzending vanaf €50,- inclusief btw (NL)
Gratis verzending vanaf €100,- inclusief btw (BE)

Uw pakketje met Oeteldonkse feestartikelen is dus razendsnel in huis.

Oeteldonkstijl levert ook in België, Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hondarije, Italië, Letland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakijke, Spanje, Tsjechië en Zweden. Voor informatie over de verzendkosten naar één van deze landen, kies je het gewenste land van bezorging in je winkelwagen. De verzendkosten zijn dan direct zichtbaar.

Wilt u uw pakket laten bezorgen in een land wat niet hierboven genoemd wordt? Neem dan contact met ons op!

Voor 18:00 besteld, betekent morgen in huis voor Nederland & België. Met track & trace kunt u de status van uw bestelling makkelijk volgen.
Dit geldt alleen als de producten niet op vooruitbetaling besteld zijn. De feestartikelen worden dan verstuurd, wanneer het bedrag bij ons op de rekening staat.

Pakket besteld voor 18:00 op: (NL&BE)
- Maandag --> dinsdag
- Dinsdag --> woensdag
- Woensdag --> donderdag
- Donderdag --> vrijdag
- Vrijdag --> Zaterdag
- Vrijdag (na 18:00) zaterdag & zondag --> dinsdag

Heeft u het pakket met feestartikelen vandaag voor 16:00 besteld? Dan ontvangt u aan het einde van de dag een track&trace code, waarmee u de zending kunt volgen.

Wanneer u heeft gekozen voor de optie "vooruitbetaling", nemen wij de bestelling pas na betaling in behandeling. U ontvangt dan een track&trace code, zodra het bedrag op onze rekening staat.

Wij verzenden al onze pakketten standaard via PostNL en streven er naar om ook tijdens de feestdagen alle pakketten op tijd te leveren. Houd bij je bestelling rekening met onderstaande wijzigingen voor Nederland & België. Mocht je vragen hebben over de levertijden, neem contact op via info@oeteldonkstijl.nl. Op de volgende feestdagen zijn wij (naast onze gewone openingstijden) gesloten en zijn wij niet telefonisch of via email bereikbaar. Wij zullen zo spoedig mogelijk weer contact met je opnemen.

Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten en worden er ook geen pakketten verstuurd of geleverd
Pasen
Kerst

Het is zeker mogelijk om je pakketje bij ons op te halen! Je mag je bestelling via de webshop plaatsen en kiezen voor: 'ophalen'. Bestel je op werkdagen voor 12:00u dan kan je het dezelfde dag nog ophalen vanaf 16:00u. Bestel je op werkdagen na 12:00u, dan is het de dag erna op te halen vanaf 16:00u.