Oeteldonkstijl

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Met het contactformulier kunt u eenvoudig uw vraag aan ons stellen.

Uiteraard! In het bestelformulier kun je een alternatief adres opgeven om de bestelling te laten bezorgen. Let wel op, je kan onze Oeteldonkse feestartikelen niet laten bezorgen op een postbus adres.

Wij werken samen met PostNL. Wanneer je niet aanwezig bent bij het moment van levering, dan zal de bezorger een briefje voor je achter laten met daarop een nieuwe datum en tijdstip waarop de bezorging zal plaatsvinden.
Wil je jouw bestelde feestartikelen op een ander adres laten bezorgen? Dan kun je eenvoudig een postadres invoeren op het bestelformulier.

Jazeker! Wij hebben, vanwege de lage kosten van onze partygadgets, veel relaties in het buitenland.
Bestel je vanuit België gelden de volgende verzendkosten:
- Bestellingen tot € 100,- inclusief btw: €6,95
- Bestellingen boven € 100,- inclusief btw: GRATIS


Voor de verzendkosten naar overige landen hanteren wij de kosten van PostNL pakketservice.

Brievenbuspost €3,95 exclusief btw
Pakketjes €4,95 exclusief btw
Pakketjes België €5,95 exclusief btw

Gratis verzending vanaf €50,- inclusief btw (NL)
Gratis verzending vanaf €100,- inclusief btw (BE)

Je pakketje met Oeteldonkse feestartikelen is dus razendsnel in huis.

Oeteldonkstijl levert ook in België, Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hondarije, Italië, Letland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakijke, Spanje, Tsjechië en Zweden. Voor informatie over de verzendkosten naar één van deze landen, kies je het gewenste land van bezorging in je winkelwagen. De verzendkosten zijn dan direct zichtbaar.

Wilt je jouw pakket laten bezorgen in een land wat niet hierboven genoemd wordt? Neem dan contact met ons op!

Voor 18:00 besteld, betekent morgen in huis voor Nederland & België. Met track & trace kun je de status van jouw bestelling makkelijk volgen.
Dit geldt alleen als de producten niet op vooruitbetaling besteld zijn. De feestartikelen worden dan verstuurd, wanneer het bedrag bij ons op de rekening staat.

Pakket besteld voor 18:00 op: (NL&BE)
- Maandag --> dinsdag
- Dinsdag --> woensdag
- Woensdag --> donderdag
- Donderdag --> vrijdag
- Vrijdag --> Zaterdag
- Vrijdag (na 18:00) zaterdag & zondag --> dinsdag

* 99% van onze pakketten worden gewoon op tijd geleverd (binnen 24 uur). Wij werken samen met de externe partij PostNL waarbij we de exacte levering niet zelf in de hand hebben. Er is altijd een (hele kleine) mogelijkheid dat je bestelling één dag vertraagd wordt.

Heb je het pakket met feestartikelen vandaag voor 16:00 besteld? Dan ontvang je aan het einde van de dag een track&trace code, waarmee je de zending kunt volgen.

Wanneer je hebt gekozen voor de optie "vooruitbetaling", nemen wij de bestelling pas na betaling in behandeling. Je ontvangt dan een track&trace code, zodra het bedrag op onze rekening staat.

Wij verzenden al onze pakketten standaard via PostNL en streven er naar om ook tijdens de feestdagen alle pakketten op tijd te leveren. Houd bij je bestelling rekening met onderstaande wijzigingen voor Nederland & België. Mocht je vragen hebben over de levertijden, neem contact op via info@oeteldonkstijl.nl. Op de volgende feestdagen zijn wij (naast onze gewone openingstijden) gesloten en zijn wij niet telefonisch of via email bereikbaar. Wij zullen zo spoedig mogelijk weer contact met je opnemen.

Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten en worden er ook geen pakketten verstuurd of geleverd
Pasen
Kerst

Het is zeker mogelijk om je pakketje bij ons op te halen! Je mag je bestelling via de webshop plaatsen en kiezen voor: 'ophalen'. Bestel je op werkdagen voor 12:00u dan kan je het dezelfde dag nog ophalen vanaf 16:00u. Bestel je op werkdagen na 12:00u, dan is het de dag erna op te halen vanaf 16:00u.