Oeteldonkstijl
Personeel Oeteldonkstijl

Wij zijn Oeteldonkstijl!

Over ons

Oeteldonkstijl is opgericht door ondernemers uit Den Bosch bij wie het Oeteldonkse gevuul erg diep zit. Ieder jaar gaan we zelf de straten op en de kroegen in om dit jaarlijkse megafestijn weer mee te mogen maken. Wanneer het eenmaal afgelopen is, kijken we alweer uit naar het opvolgende jaar. Wij hebben Oeteldonkstijl opgericht om het Oeteldonkse gevoel nog meer body te geven. Wij willen ervoor zorgen dat alle feestartikelen, kleding accessoires en decoratie ook beschikbaar gaat worden in het prachtige rood-wit-geel; de Oeteldonkse kleuren.

Unieke Oeteldonk producten

Buiten bestaande en traditionele producten zoals de Oeteldonkse sjaal, Oeteldonkse hawaii krans en de Oeteldonkse handschoenen, creëren wij ook eigen, unieke Oeteldonk producten zoals oa de Oeteldonkse feeshoedjes en de Oeteldonkse aanvoerdersband. Met onze importpartner www.dehorecabazaar.nl kunnen wij al onze eigen ideeën concretiseren en beschikbaar stellen voor u.

Daarnaast bieden wij dus niet alleen een zeer breed assortiment Oeteldonkse producten, wij bieden het ook aan tegen de laagste prijs van Nederland! Vanwege het feit dat we al onze feestartikelen zeer efficiënt per zeevracht kunnen importeren via onze import partner, www.dehorecabazaar.nl, zijn de transportkosten erg laag en kunnen we u dus de laagste prijs garanderen voor onze Oeteldonkse feestartikelen en kleding!

Oeteldonkstijl is onderdeel van Brego Entertainment Group B.V.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe gadgets die “beleving” creëren, dus houd onze site goed in de gaten.
Voor vragen en opmerkingen kunt u ons via de mail bereiken. Ook zijn al uw suggesties voor ons assortiment uiteraard meer dan welkom via:

Oeteldonkstijl - Mark Goossens Oeteldonkstijl - Mark Goossens

Mark Goossens

Eigenaar

Marleen over Mark: ''Ons bedrijf lijkt erg op zijn eigenaar: erg gedreven, mega informeel en jezelf niet te serieus nemen. Mark komt iedere dag met nieuwe geniale (en minder geniale) ingevingen. Toch lijkt het hem uiteindelijk altijd allemaal te lukken. Want aan verliezen lijkt Mark simpelweg niet te doen."

Oeteldonkstijl - Mitch Bailly Oeteldonkstijl - Mitch Bailly

Mitch Bailly

Logistiek coördinator

Lars over Mitch: "Ik vind het altijd erg fijn werken met Mitch. Hij is erg duidelijk in wat we moeten doen. Hahaha ja soms is ie wel een beetje streng maar dat is geen probleem. Mitch gaat in het weekend weleens naar een festival en dan zegt ie Maandag dat ie een beetje moe is, maar daar is in zijn werk niks van te merken."

Oeteldonkstijl - Sjoerd Steenkamp Oeteldonkstijl - Sjoerd Steenkamp

Sjoerd Steenkamp

Marketing en design

Bart over Sjoerd: "Sjoerd is zo'n kerel die het geluk een beetje aan z'n kont heeft hangen. Alles lijkt hem makkelijk af te gaan. Sjoerd is heel creatief met designen en photoshop en vind vooral zelf dat ie een erg goed gevoel voor humor heeft. Sjoerd is een overduidelijke meerwaarde in het team; zowel op het gebied van zijn capaciteiten als op sociaal gebied. Al mag ie wel iets minder hard lachen om zijn eigen grappen. ;-)"

Oeteldonkstijl - Marleen Huijbregts Oeteldonkstijl - Marleen Huijbregts

Marleen Huijbregts

Office manager en (online) marketeer

Mark over Marleen: "Ok, heb je even.... woorden die bij me opkomen als we het hebben over Marleen: steun en toeverlaat, uit het juiste hout gesneden, analytisch ijzersterk loyaal, gewoon een absolute topper! De dame waar alle klanten naar vragen, met vele Facebook-uitnodigingen als gevolg. Iedereen, maar dan ook echt iedereen loopt met Marleentje weg. Minpunten? Dat ze na dit positieve stukje waarschijnlijk salarisverhoging vraagt, haha nee kan oprecht niks bedenken."

Oeteldonkstijl - Gijs van Liempt Oeteldonkstijl - Gijs van Liempt

Gijs van Liempt

Stagiair Marketing en Communicatie

Mitch over Gijs: "Gijs is gewoon een hele goede vent, mega leergierig, slim en sociaal. Ik denk serieus dat Gijs het type persoon is die je overal neer kan zetten en nergens buiten de boot zal vallen. En dan bedoel ik zowel op werk gebied als op sociaal gebied. Ondanks dat iedereen hem altijd af probeert te koppen met het voetbal houdt Gijs zich bijzonder goed staande. Tafeltennis is echter nog een puntje van verbetering!"

Oeteldonkstijl - Roel van der Pasch Oeteldonkstijl - Roel van der Pasch

Roel van der Pasch

Logistiek medewerker

Gijs over Roel: "Zonder twijfel is Roel de gangmaker van de club! Roel komt iedere dag aan met een enorme lach op zijn gezicht, je kan aan alles zien dat hij enorm veel plezier heeft in wat die doet en met wie die dat doet. Wat Roel uniek maakt is dat hij totaal geen blad voor de mond heeft, in positieve zin bedoel ik dat. Waar bij iemand anders raar zou klinken heeft Roel de gave om dingen te zeggen en daar altijd mee weg te komen. Unieke, hardwerkende kerel die met zijn positivisme een voorbeeld is!"

Oeteldonkstijl - Bart Roovers Oeteldonkstijl - Bart Roovers

Bart Roovers

Logistiek medewerker

Marleen over Bart: "Ahhh wat kan ik nou over Bartje zeggen; super leuke jongen die erg volwassen is voor zijn leeftijd. Bart is een charmante jongen die ook erg hard kan werken. Eigenlijk kan die ook veel te goed voetballen gezien de rest van het team. Bartje werkt maar een 10 uur per week bij ons, maar van mij mag dat wel een stuk meer worden hoor haha."