Oeteldonkstijl

Reviews van onze klanten

Hieronder lees je de meest recente reviews van Oeteldonkstijl uit het klantbeoordelingssysteem KiYoh. Al honderden klanten hebben een beoordeling gegeven. Wij doen altijd ons best om de verbeterpunten aan te pakken en nemen jouw feedback zeer serieus. Wat het probleem ook is, wij zoeken samen met jou naar een goede oplossing!

Dit zeggen onze klanten over ons

We doen altijd onze uiterste best om problemen op te lossen

607 Beoordelingen
9.2
Onze KiYoh score: 9.2
Beoordelingen: 607
Beveelt ons aan: 100%
Beoordelingen laatste 12 maanden: 59
Score laatste 12 maanden: 9.6
10
Snel bezorgd
Mooi materiaal en snel bezorgd
Reactie van Oeteldonkstijl

Goedemiddag Anja, Toppie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de producten als met onze service ;) Ik wens je voor nu nog een fijne dag en wellicht treffen we elkaar in de toekomst. Met vriendelijke groet, Krijn

AH Van kessel | Sint-Michielsgestel, 02 apr 2024
10
Brabant op z'n best
Het Brabantse gevoel .van sfeer tot bestellen aan toe .alles op z'n Brabants...
Reactie van Oeteldonkstijl

Hi Jordy, Juist...alles op z'n Brabants ;) Hopelijk kwamen de Brabanste emblemen goed van pas! Super bedankt voor je review en wellicht treffen we elkaar in de toekomst. Houdoe! Groetjes Krijn

Jordy | Gorinchem/op z'n Brabants, 07 mrt 2024
10
Nu al zin in volgende carnaval door deze kwalititief goede materialen
Je krijgt wat je besteld, oftewel, geen rommel of slecht materiaal
Reactie van Oeteldonkstijl

Hi Ralph, Hartelijk dank voor je positieve review! Goed om te lezen dat je zeer positief bent ;) Nog een fijne dag en tot volgend jaar carnaval. Groetjes Krijn

Ralph | Eindhoven, 07 mrt 2024
10
Top
Mooie spullen, snel verstuurd
Reactie van Oeteldonkstijl

Hey Linda, Zulke reviews zijn altijd welkom ;) Wat fijn om te lezen dat je positief bent over Oeteldonkstijl! Bedankt voor het achterlaten van je review en ik wens je nog een fijne dag toe. Groetjes Krijn

Linda | Eindhoven, 07 mrt 2024
10
hieronder
uitstekende service, uitvoering en bezorging
Reactie van Oeteldonkstijl

Hi Jouke, Hopelijk kwamen de boerenzakdoeken goed van pas ;) Leuk om te lezen dat je over alles positief bent! Groetjes Krijn

J Andringa | OUDEHORNE, 06 mrt 2024
10
Prima service
Perfect
Reactie van Oeteldonkstijl

Hey Leon, Perfect, niks meer aan doen ;) Bedankt voor het achterlaten van je positieve review. Ik wens je nog een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Krijn

Leon | Handel, 06 mrt 2024
10
Hele goede service
Er was iets fout gegaan met mijn bestelling er miste 2 kikkers Na 1 mailtje werd het de volgende dag verzonden
Reactie van Oeteldonkstijl

Hey Stephanie, Hopelijk gaat alles goed met :) Goed dat je contact met ons hebt gezocht nadat je je bestelling incompleet aantrof! Wij denken graag met je mee ;) Wat fijn om te lezen dat alles daarna goed terecht is gekomen. Nog een fijne dag! Groetjes Krijn

Stephanie | Vlijmen, 06 mrt 2024
10
Prijs/kwaliteit
Hallo, Duidelijke website, goede prijzen en snel conform afspraak geleverd. Ook mail verkeerd gehad m.b.t. beschikbaarheid, dit werd netjes behandeld.
Reactie van Oeteldonkstijl

Hi Roy, Hopelijk is je jasje goed bevallen en heb je een leuk feestje gehad ;) Fijn om te lezen dat je onze service als positief hebt ervaren! Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Krijn

Roy | Groenlo, 06 mrt 2024
8
Top
Alles gaat gemakkelijk en goede kwaliteit
Reactie van Oeteldonkstijl

Goedemorgen William, Goed om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Bedankt voor het achterlaten van je review en voor het vetrouwen in Oeteldonkstijl ;) Ik wens je nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Groetjes Krijn

William Van de voort | Someren-Eind, 06 mrt 2024
10
Doen wat ze beloven!
Vandaag besteld, morgen in huis! Ook al is carnaval begonnen. Prettig!
Reactie van Oeteldonkstijl

Goedemorgen Peggy, Wow...een 10! Die zijn altijd welkom ;) Hopelijk heb je een leuk feestje gehad en kwam de hippie bril goed van pas! Voor nu nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Krijn

Peggy | Valkenswaard, 27 feb 2024
9
Snelle levering
Ook in drukke tijden lekker vlot geleverd
Reactie van Oeteldonkstijl

Hi Lisette, Wat super fijn om te lezen dat je positief bent over je bestelling bij Oeteldonkstijl! Hopelijk heb je een leuke carnaval gehad :) Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst. Groetjes Krijn

Lisette | Nijmegen, 19 feb 2024
10
Retourneren geen probleem
Behalve dat ik mijn spullen sneller dan verwacht binnen had (ze beloven binnen 1 dag, maar ik was daar wat sceptisch over want ik bestelde op vrijdag voor Carnaval - dus erg druk), ging het afhandelen van een retour ook erg snel!
Reactie van Oeteldonkstijl

Hi William, Ten eerste bedankt voor het plaatsen van een review! Dit waarderen wij enorm :) Leuk om te lezen dat je positief verrast was over onze service. Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst ;) Groetjes Krijn

William | Oeteldonk, 16 feb 2024
9
Goede service en after service, ook voor Kielegat spullen
Goede service en after service, ook voor Kielegat spullen. Meerdere emblemen, 3 sjaals, een shirt en nog wat zaken gekocht. Snel geleverd, goede prijs en toen er bij 1 kinder sjaal een haak in zat werd er kosteloos een nieuwe toegestuurd en mochten we de oude ook nog houden. Dus gewoon top. Zeker voor herhaling vatbaar!
Reactie van Oeteldonkstijl

Hey Niels, Bedankt voor je positieve review! Leuk om te lezen dat je positief bent over onze service :) Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en tot de volgende keer! Groetjes Krijn

Niels | Breda - Kielegat, 15 feb 2024
10
Snelle service!
In de week voor carnaval nog een mooie jas bestellen, omdat je nog niet genoeg op zolder hebt hangen, en vervolgens de volgende dag al geleverd krijgen! Top service!
Reactie van Oeteldonkstijl

Hey Jennifer, Wat fijn om te horen dat je positief bent over onze service! Hopelijk heb je een leuke carnaval gehad. Ik wens je nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Groetjes Krijn

Jennifer | Gouda, 15 feb 2024
10
Snelle en goede service
In de week voor carnaval nog iets besteld. Dit duurde iets langer maar er kwam een nette mail dat ze met het probleem bezig waren en dat het tijdig geleverd zou moeten worden. Dit was het geval!! Dankjewel!
Reactie van Oeteldonkstijl

Hey Bart, Wat fijn om te horen dat jouw producten op tijd zijn geleverd! Ik wil je bedanken voor het achterlaten van een review en voor het vertrouwen in Oeteldonkstijl :) Met vriendelijke groet, Krijn

Bart | Enschede, 15 feb 2024
10
Goeie mensen
Het pakketje kwam heel erg snel hij me huis goeie stof van de trui
Reactie van Oeteldonkstijl

Hi Lucas, Hopelijk heeft onze Oeteldonk coltrui je warm gehouden deze carnaval ;) Wat fijn om te lezen dat je positief bent over Oeteldonkstijl! Super bedankt voor het vertrouwen in Oeteldonkstijl en wellicht treffen we elkaar in de toekomst :) Fijne dag! Met vriendelijke groet, Krijn

Lucas | Tiel, 15 feb 2024
10
Geweldig product
Snelle levering en het product was nog beter dan verwacht
Reactie van Oeteldonkstijl

Goedemorgen Roland, Wat fijn om te horen dat onze producten het boven verwachting goed doen. Hartelijk dank voor het achterlaten van je positieve review, dit waarderen wij enorm als bedrijf zijnde :) Ik wens je nog een fijne dag toe en wellicht tot een volgende keer! Groetjes Krijn

Roland | Eindhoven, 15 feb 2024
9
netjes
op tijd binnen
Reactie van Oeteldonkstijl

Hi Xiara, Veel plezier gehad van je Oeteldonk shirt? ;) Super bedankt voor het plaatsen van je positieve ervaring met Oeteldonkstijl. Ik hoop dat je een leuke carnval hebt gehad! Voor nu nog een fijne dag toegewenst en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Groetjes Krijn

X. | Berlicum, 15 feb 2024
10
Kei gaaf
Helemaal top en mega snel geleverd. Zelfs toen ik 2 dagen voor Carnaval bestelde.
Reactie van Oeteldonkstijl

Hey Kay, Dat noem je nog eens service hè? ;) Super fijn om te horen dat je positief bent over Oeteldonkstijl! Hartelijk dank voor het plaatsen van een review, dit waarderen wij enorm. Nog een fijne dag toegewenst :) Groetjes Krijn

Kay | Amsterdam, 15 feb 2024
10
Top snel geleverd
Netjes verpakt, avond besteld, volgende dag binnen.
Reactie van Oeteldonkstijl

Hi Irmgard, Wat super fijn om te lezen dat je positief bent over je bestelling bij Oeteldonkstijl! Hopelijk heb je een leuke carnaval gehad :) Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst. Groetjes Krijn

Irmgard | Huizen, 15 feb 2024
10
Top
Super snelle levering,mooie emblemen!
Reactie van Oeteldonkstijl

Goedemorgen Miranda, Wow....een 10! Die zijn altijd welkom ;) Hopelijk zijn onze emblemen een mooie aanvulling op jouw carnavalskleding! Ik wil je in ieder geval alvast bedanken voor het achterlaten van een review en voor het vertrouwen in Oeteldonkstijl. Groetjes Krijn

Miranda | Etten-Leur, 15 feb 2024
10
Top snel bezorgd 2 dagen voor carnaval besteld en na een dag binnen
Super snel
Reactie van Oeteldonkstijl

Hi Tim, Wow....een 10! Die zijn altijd welkom ;) Hopelijk heb je een leuke carnaval gehad in Den Bosch en kwamen de artikelen goed van pas! Ik wens je voor nu nog een fijne dag. Groetjes Krijn

Tim | Genderen, 15 feb 2024
10
Snel netjes geleverd wat er is besteld
Netjes op tijd geleverd voor de datum dat het nodig was.
Reactie van Oeteldonkstijl

Hey Elise, Wat goed om te horen dat je tevreden bent met je bestelling van Oeteldonkstijl. Hopelijk kwamen de mooie emblemen goed van pas! Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar weer in de toekomst :) Groetjes Krijn

Elise | Waalwijk, 15 feb 2024
10
Goede service
Ondanks verlate bestelling heel tevreden. Aan de telefoon heel vriendelijk. Toch nog voor de carnaval bestelling ontvangen. Wat ik ook erg op prijs stelde was het email bericht.
Reactie van Oeteldonkstijl

Goedemiddag Yvonne, Wat fijn om te lezen dat je artikelen nog optijd zijn binnengekomen voor carnaval :) Ik ben blij om te lezen dat je het contact met Oeteldonkstijl als positief hebt ervaren. Super bedankt voor je 10 en wellicht treffen we elkaar nog in de toekomst ;) Groetjes Krijn

Yhgm | Rucphen, 15 feb 2024
10
Super snelle levering
Super snelle levering.
Reactie van Oeteldonkstijl

Hi Miranda, Wat super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service! Hopelijk kwamen de artikelen goed van pas en heb je een geslaagde carnaval gehad ;) Nog een fijne dag toegewenst. Groetjes Krijn

Miranda | Best, 15 feb 2024

Wij gebruiken cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie over cookies lees je in onze privacy verklaring: Privacy verklaring

Aangepaste openingstijden i.v.m. Pinksteren

I.v.m. Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Op deze dag worden er geen bestellingen verzonden of geleverd.