Oeteldonkstijl

Pride

In deze categorie vind je alle benodigdheden om het maximale uit de pride te halen. Van pride kleding tot pride decoratie, niet is te gek! Bestel je op werkdagen voor 18:00 ontvang je jouw pride artikelen de volgende dag al in huis!

Pride kleding

Pride kleding

Pride kleding online kopen ✔ Goedkoopste van de Benelux ✔ Direct uit voorraad leverbaar ✔ Voor 18:00 besteld, morgen in huis ✔

Pride accessoires

Pride accessoires

Pride accessoires online kopen ✔ Goedkoopste van de Benelux ✔ Direct uit voorraad leverbaar ✔ Voor 18:00 besteld, morgen in huis ✔

Pride decoratie

Pride decoratie

Pride decoratie online kopen ✔ Goedkoopste van de Benelux ✔ Direct uit voorraad leverbaar ✔ Voor 18:00 besteld, morgen in huis ✔

Een feest dat absoluut niet mag ontbreken binnen de Nederlandse tradities zijn de jaarlijkse pride feesten. Op deze feesten strijden we voor gelijkheid van seksuele geaardheden en alle andere seksualiteiten. Naast een krachtig statement is het ook een fantastische viering die (gelukkig) ieder jaar steeds populairder wordt. Jij viert dit onvergetelijke feest toch ook mee!?

Onze pride kleding helpt jou om er een onvergetelijk feest van te maken

Tijdens de jaarlijkse pride feesten is het traditie om jezelf van top tot teen onder te dompelen in de sfeer van het feest. De ene outfit is gedurfder van de ander, maar kleurrijk zijn ze vrijwel altijd. Onze pride kleding doet hier dan ook zeker niet aan onder! Van knalroze tot vrolijke regenboogkleuren, bij ons vind je het allemaal.

Maak je outfit en locatie helemaal af met onze pride accessoires en pride decoratie

Bij het samenstellen van je outfit voor de pride feesten kom je er natuurlijk niet vanaf met enkel wat kleding. Onze pride accessoires helpen jou om jouw outfit helemaal compleet te maken en zijn absolute eyecatchers!

Naast een outfit moet de locatie natuurlijk ook volledig in de pride stijl zijn. Of je dit geweldige feest nu viert op een boot, in een pandje naast het water of gewoon in de kroeg, pride decoratie mag niet ontbreken op deze locaties. Kortom, bij ons vind je alle ingrediënten die je nodig hebt om er een onvergetelijke dag van te maken.

9.2
Gezellig team
Gezellig team en leuke dames op kantoor
Goed
Is zeer goed, alleen was mijn pakketje vertraagd en dat is niet erg maar ik kreeg daarna geen bericht meer wanneer hij dan wel bezorgd werd. Dat zou dus beter kunnen.
Prima product dat snel geleverd is.
We zijn blij met onze poncho en ik denk dat er nu nog meer bestellingen volgen, want mijn vriendinnen willen er ook een.
Goei toei
Snel en precies zoals de foto