Oeteldonkstijl

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Met het contactformulier kunt u eenvoudig uw vraag aan ons stellen.

Uiteraard! In het bestelformulier kunt u een alternatief adres opgeven om de bestelling te laten bezorgen. Let wel op, u kunt onze Oeteldonkse feestartikelen niet laten bezorgen op een postbus adres.

Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die wij in ons assortiment hebben kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet perfect is. In dat geval voorzien wij je graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Mocht je bestelling ondanks onze uiterst nauwkeurige zorg niet op de juiste manier aankomen, neem dan allereerst contact met ons op.

Binnen redelijke termijn kan het pakket met artikelen retour worden gestuurd naar het onderstaande adres van Oeteldonkstijl. Zodra de retour bij ons binnen is, wordt er onderzocht hoe de schade ontstaan is en wordt het product eventueel getest. Aan de hand van de uitkomsten wordt er bepaald of een product wordt gerepareerd of vervangen. Indien je een nieuw of gerepareerd product toegestuurd krijgt, zijn hier geen nieuwe verzendkosten van toepassing.

Oeteldonkstijl
T.a.v. Retouren
Boogershof 6-8
5298MN Liempde

Het is mogelijk om om je pakketje bij ons op te halen! Je mag je bestelling via de webshop plaatsen en kiezen voor: 'ophalen'. Bestel je op werkdagen voor 12:00u dan kan je het dezelfde dag nog ophalen vanaf 16:00u. Bestel je op werkdagen na 12:00u, dan is het de dag erna op te halen vanaf 16:00u.

U kunt uw feestartikelen en partygadgets betalen op de manier die u prefereert. De volgende opties zijn mogelijk:
iDeal
PayPal
MisterCash/Bancontact
SoFort
Vooruitbetaling

Wanneer u kiest voor de optie vooruitbetaling, nemen wij de bestelling in behandeling zodra het bedrag op onze rekening staat.

Wij werken samen met PostNL. Wanneer u niet aanwezig bent bij het moment van levering, dan zal de bezorger een briefje voor u achter laten met daarop een nieuwe datum en tijdstip waarop de bezorging zal plaatsvinden.
Wilt u uw bestelde feestartikelen op een ander adres laten bezorgen? Dan kunt u eenvoudig een postadres invoeren op het bestelformulier.

Alle prijzen van de feestartikelen en partygadgets op de site worden inclusief BTW en exclusief verzendkosten weergegeven, tenzij anders vermeld.

Helaas is dit vanwege de drukte rondom carnaval niet mogelijk.

In principe zijn de bestelde feestartikelen de volgende werkdag in huis, wanneer de bestelling voor 18:00 geplaatst is.
Behalve wanneer u hebt gekozen voor de methode vooruitbetaling. We nemen de bestelling dan pas in behandeling, wanneer het bedrag op onze rekening staat.

Jazeker! Wij hebben, vanwege de lage kosten van onze partygadgets, veel relaties in het buitenland.
Bestelt u vanuit België gelden de volgende verzendkosten:
- Bestellingen tot € 100,- inclusief btw: €6,95
- Bestellingen boven € 100,- inclusief btw: GRATIS


Voor de verzendkosten naar overige landen hanteren wij de kosten van PostNL pakketservice.

Oeteldonkstijl kan haar Oeteldonkse emblemen en Oeteldonksefeestkleding tegen de laagste prijs van Nederland aanbieden vanwege het feit dat wij onze producten heel erg groot inkopen. Daarnaast kopen wij onze producten direct bij de bron in, waardoor wij de beste prijzen kunnen bieden.

Brievenbuspost €3,95 exclusief btw
Pakketjes €4,95 exclusief btw
Pakketjes België €5,95 exclusief btw

Gratis verzending vanaf €50,- inclusief btw (NL)
Gratis verzending vanaf €100,- inclusief btw (BE)

Uw pakketje met Oeteldonkse feestartikelen is dus razendsnel in huis.

Oeteldonkstijl levert ook in België, Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hondarije, Italië, Letland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakijke, Spanje, Tsjechië en Zweden. Voor informatie over de verzendkosten naar één van deze landen, kies je het gewenste land van bezorging in je winkelwagen. De verzendkosten zijn dan direct zichtbaar.

Wilt u uw pakket laten bezorgen in een land wat niet hierboven genoemd wordt? Neem dan contact met ons op!

Heeft u een bestelling geplaatst en blijkt het bij levering niet te voldoen aan uw verwachtingen, is het mogelijk om de producten binnen 14 dagen na levering retour te sturen naar het volgende adres. U dient de originele pakbon (factuur) mee te sturen.

T.a.v. Oeteldonkstijl
Boogershof 6-8
5298 MN Liempde

Binnen 30 dagen zult u het volledige bedrag teruggestort krijgen na ontvangst

Voor 18:00 besteld, betekent morgen in huis voor Nederland & België. Met track & trace kunt u de status van uw bestelling makkelijk volgen.
Dit geldt alleen als de producten niet op vooruitbetaling besteld zijn. De feestartikelen worden dan verstuurd, wanneer het bedrag bij ons op de rekening staat.

Pakket besteld voor 18:00 op: (NL&BE)
- Maandag --> dinsdag
- Dinsdag --> woensdag
- Woensdag --> donderdag
- Donderdag --> vrijdag
- Vrijdag --> Zaterdag
- Vrijdag (na 18:00) zaterdag & zondag --> dinsdag

Wanneer u vóór 18:00u besteld heeft is het pakket in 99% van de gevallen de volgende werkdag in huis. Zowel in Nederland, als België.
U ontvangt aan het einde van de dag een track&trace code, waarmee u uw zending kunt volgen.

Heeft u gekozen voor 'vooruitbetaling', dan nemen wij de bestelling in behandeling op het moment dat het verschuldigde bedrag op onze rekening staat.

Heeft u het pakket met feestartikelen vandaag voor 16:00 besteld? Dan ontvangt u aan het einde van de dag een track&trace code, waarmee u de zending kunt volgen.

Wanneer u heeft gekozen voor de optie "vooruitbetaling", nemen wij de bestelling pas na betaling in behandeling. U ontvangt dan een track&trace code, zodra het bedrag op onze rekening staat.

Het kan zijn dat u een klacht heeft over Oeteldonkstijl. Dat vinden wij erg vervelend en gaan graag op zoek naar een oplossing. We willen graag dat u enthousiast bent over uw aankoop en tevreden over onze communicatie. Daarom doen wij er alles aan om problemen naar tevredenheid op te lossen.

Wat kun je verwachten:
- U krijgt altijd binnen 24 uur reactie
- We onderzoeken de oorzaak van uw klacht
- We nemen contact met u op, zodat we samen tot een geschikte oplossing kunnen komen
- We komen onze afspraken na

Klachten kunnen gemaild worden naar info@oeteldonkstijl.nl

Wij verzenden al onze pakketten standaard via PostNL en streven er naar om ook tijdens de feestdagen alle pakketten op tijd te leveren. Houd bij je bestelling rekening met onderstaande wijzigingen voor Nederland & België. Mocht je vragen hebben over de levertijden, neem contact op via info@oeteldonkstijl.nl. Op de volgende feestdagen zijn wij (naast onze gewone openingstijden) gesloten en zijn wij niet telefonisch of via email bereikbaar. Wij zullen zo spoedig mogelijk weer contact met je opnemen.

Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten en worden er ook geen pakketten verstuurd of geleverd
Pasen
Kerst

Het is zeker mogelijk om je pakketje bij ons op te halen! Je mag je bestelling via de webshop plaatsen en kiezen voor: 'ophalen'. Bestel je op werkdagen voor 12:00u dan kan je het dezelfde dag nog ophalen vanaf 16:00u. Bestel je op werkdagen na 12:00u, dan is het de dag erna op te halen vanaf 16:00u.

Hier vind je een overzicht van de lopende acties bij De Horeca Bazaar:

10% korting bij een tag op social media
Wij zijn altijd super benieuwd naar hoe onze Oeteldonk producten door jou worden gebruikt! Deel je mooiste foto's op social media en tag @Oeteldonkstijl.nl. Je ontvangt van ons een kortingscode van 10% op je volgende bestelling.

Bij het plaatsen van een afbeelding en het taggen van Oeteldonkstijl geef je ons direct toestemming om de foto's te gebruiken via onze eigen kanalen. Mochten wij de afbeeldingen gebruiken, dan vermelden wij uiteraard de bron.