Oeteldonkstijl

Halloween lenzen

Halloween lenzen zijn perfect om je outfit écht helemaal compleet te maken. Als je tijdens een Halloweenfeestje iemand met deze lenzen recht in de ogen aankijkt zullen ze gegarandeerd verbaasd zijn!

Filters
Wit
Blauw
Rood
Oranje
Geel
Groen
Roze
Paars
Zwart
Multicolor
Standaard
Prijs

Halloween lenzen koop je bij Oeteldonkstijl!

Tijdens Halloween of Carnaval zie je steeds meer mensen die naast een gave outfit op alle, maar dan ook alle details letten. En dan mogen je ogen natuurlijk niet vergeten worden! Doormiddel van onze Halloween lenzen kun je letterlijk je look compleet maken!

Ga je tijdens Halloween verkleed als heks? Probeer dan eens onze Halloween heks lenzen! Deze maken de rand rondom je pupil ook volledig zwart, dit geeft een heel griezelig en angstig effect voor mensen die je recht in de ogen aankijken. Niet spannend genoeg? Wellicht zijn dan de bloederige Halloween lenzen meer iets voor jou. Door deze lenzen in te doen lijkt het alsof er bloed in je ogen rondom je pupil zit. Perfect bij een Halloweenoutfit vol bloederige vlekken!

9.2
goed!
de emblemen heb ik er allemaal op kunnen strijken. Verhouding prijs kwaliteit vind ik echt goed!
Super
Snelle levering
Goeie service, prettig kopen
Zocht een carnavalsoutfit voor aankomende carnaval en iemand zei dat oeteldonkstijl goed was. Achteraf heeft hij gelijk en kwam het goed uit met de...
Uitstekend
Mooie producten, snelle bezorging en ook een snel antwoord nav een vraag.