Oeteldonkstijl

Oeteldonk broches tegen de laagste prijs, koop ze nu!

Ben je met carnaval te vinden in Den Bosch? Dan kunnen deze Oeteldonkse broches en speldjes zeker niet bij je accessoires ontbreken!

Broche Oeteldonk

Broche Oeteldonk - set van 3

Draag deze broche tijdens carnaval om te laten zien dat je een echte Oeteldonker bent!

Vanaf
2,99
Per stuk

Oeteldonk accessoires

Het oeteldonkse carnaval is al jaren erg populair en is al eeuwen het zelfde gebleven. Toch zie je langzamerhand steeds meer kleine veranderingen in het uiterlijk van de Oeteldonkse straten en feestvierders. Zo lopen veel jongeren al niet meer in een Oeteldonkse kiel, maar in een mooi afgewerkte Oeteldonk jas. Hierop zijn nog wel altijd de vele t Oeteldonk emblemen bevestigd. Naast de Oeteldonk emblemen en de Oeteldonk sjaal zijn er over de jaren heen veel meer accessoires bijgekomen. Zo hebben we nu ook een assortiment gericht op Oeteldonk speldjes en broches!

Oeteldonk broches en speldjes

Wat is makkelijk te bevestigen en zorgt ervoor dat jouw kiel of jas er nog beter uit ziet?! Een broche of speldje! Ons assortiment bestaat uit een aantal erg leuke en mooie broches en speldjes die gemakkelijk op je kiel of jas te bevestigen zijn! In deze speldjes en broches komen voortdurend de Oeteldonkse kleuren of de Oeteldonkse kikker terug, dit maakt jouw kiel of jas nog meer "bosch". Daarbij kunnen, in tegenstelling tot emblemen, de speldjes weer makkelijk van de jas worden verwijderd. Op deze manier kun je altijd weer plaats maken voor vernieuwing!

Oeteldonk speldjes of broches kopen bij Oeteldonkstijl.nl

Wij maken een belofte aan al onze klanten! Deze belofte is dat je altijd verzekerd bent van de aller laagste prijs op jouw Oeteldonk kleding die er is. Daarbij beloven we dat wanneer je vandaag voor 18:00 besteld, je jouw Oeteldonk producten de volgende dag al in huis hebt! Deze beloftes kunnen wij garanderen omdat wij alles zelf rechtstreeks van de fabriek halen. Op deze manier zitten er geen dure tussenhandelaren tussen ons en de fabriek. Daarbij zorgt het grootschalig importeren vanaf de fabriek ervoor dat we altijd alles op voorraad hebben. Dit resulteert in onze snelle levering!
9.1
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden
Snelle afhandeling
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de order, snelle levering: top!
Prima site!
Ik heb hier een aantal boerenzakdoeken besteld voor de klas van mijn dochter. Zij mogen namelijk optreden met de Boerendansers uit het dorp. Het bestellen ging makk...