Oeteldonkstijl

Oeteldonk hoeden & Oeteldonkse tassen

Voor de leukste en mooiste Oeteldonk tassen en hoeden ben je bij Oeteldonkstijl volledig aan het juiste adres! Jouw carnavals kleding is pas compleet met deze Oeteldonkse producten.

Filters
Wit
Rood
Geel
Groen
Standaard
Prijs
fanny pack kopen goedkoop

Heuptasje Oeteldonk

Fanny packs met een Oeteldonk opdruk zijn de eyecatcher van dit jaar! Koop ze nu bij Oeteldonkstijl.

Vanaf
7,97
Per stuk
Oeteldonk tas kopen Oeteldonkstijl

Oeteldonk tas pluche

Deze nieuwe pluche Oeteldonktas is een echte eye catcher tijdens Carnaval, koop hem snel!

Vanaf
7,48
Per stuk

Oeteldonk hoeden en tassen

De manier om jouw Oeteldonkoutfit op en top in orde te maken is om er zoveel mogelijk accessoires aan toe te voegen. Naast de gewone Oeteldonk sjaal en Oeteldonk emblemen kan je je outfit nog veel meer style geven met onze Oeteldonk hoeden en tassen! Want tijdens carnaval kan je er namelijk niet gek genoeg uit zien! Door het toevoegen van allerlei hoedjes en tasjes aan je outfit maak je je carnavalspak leuker EN makkelijker. Want met deze handige tasjes hoef je je geen zorgen te maken dat je iets verliest en je hoeft ook geen tasje mee te nemen die niet bij je Oeteldonk kleding past!

Waarom zie je op veel Oeteldonk hoeden en Oeteldonk tassen een kikker?

De kikker is het symbool van Oeteldonk. Je ziet de kikker vaak terug in Oeteldonk. Bijvoorbeeld als speldjes, tasjes, hoeden en natuurlijk op heel veel emblemen! Maar waar komt deze kikker eigenlijk vandaan? Veel mensen denken dat het woord "oetel" in het woord Oeteldonk, een synoniem is voor kikker. Dit is echter niet waar! Er gaan veel geruchten rond over de Oeteldonkse kikker maar het is nooit echt duidelijk geworden waar de kikker nou echt vandaan komt. De meest logische reden zou zijn dat het een verwijzing is naar een bisschop uit Den Dungen.

Oeteldonk hoeden en tassen kopen bij Oeteldonkstijl.nl

Ons team bestaat volledig uit "Oeteldonk lovers" en we weten dan ook allemaal waar dit feest om draait en wat de mensen willen! Daarom hebben wij heel het assortiment gevuld met de leukste Oeteldonk producten. En daar nog is bovenop geven wij ook nog is de laagste prijsgarantie op al onze Oeteldonk producten! Dus ook op al onze Oeteldonk hoeden en Oeteldonk tassen!
9.2
Top!
Makkelijk te bestellen, product kwam snel binnen en ziet er mooi uit. Nog even wat emblemen plakken en de Carnaval kan beginnen!!!
Uitstekend
Fijn en vlot verwerkt Top!!!!
Top
besteld en dag erna meteen in huis. Bestelling was compleet en alles was helemaal nieuw
Prima winkel
Prima service