Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonkse kleding › Oeteldonk hoeden & Oeteldonkse tassen

11 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Oeteldonk hoeden en tassen

De manier om jouw Oeteldonkoutfit op en top in orde te maken is om er zoveel mogelijk accessoires aan toe te voegen. Naast de gewone Oeteldonk sjaal en Oeteldonk emblemen kan je je outfit nog veel meer style geven met onze Oeteldonk hoeden en tassen! Want tijdens carnaval kan je er namelijk niet gek genoeg uit zien! Door het toevoegen van allerlei hoedjes en tasjes aan je outfit maak je je carnavalspak leuker EN makkelijker. Want met deze handige tasjes hoef je je geen zorgen te maken dat je iets verliest en je hoeft ook geen tasje mee te nemen die niet bij je Oeteldonk kleding past!

Waarom zie je op veel Oeteldonk hoeden en Oeteldonk tassen een kikker?

De kikker is het symbool van Oeteldonk. Je ziet de kikker vaak terug in Oeteldonk. Bijvoorbeeld als speldjes, tasjes, hoeden en natuurlijk op heel veel emblemen! Maar waar komt deze kikker eigenlijk vandaan? Veel mensen denken dat het woord "oetel" in het woord Oeteldonk, een synoniem is voor kikker. Dit is echter niet waar! Er gaan veel geruchten rond over de Oeteldonkse kikker maar het is nooit echt duidelijk geworden waar de kikker nou echt vandaan komt. De meest logische reden zou zijn dat het een verwijzing is naar een bisschop uit Den Dungen.

Oeteldonk hoeden en tassen kopen bij Oeteldonkstijl.nl

Ons team bestaat volledig uit "Oeteldonk lovers" en we weten dan ook allemaal waar dit feest om draait en wat de mensen willen! Daarom hebben wij heel het assortiment gevuld met de leukste Oeteldonk producten. En daar nog is bovenop geven wij ook nog is de laagste prijsgarantie op al onze Oeteldonk producten! Dus ook op al onze Oeteldonk hoeden en Oeteldonk tassen!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.