Kruikenstad uitspraken emblemen

Iedereen uit Kruikenstad zal deze uitspraken herkennen. Super leuk om deze herkenbare gezegdes verwerkt in een Kruikenstad embleem op je jasje te hebben dus!

incl BTW
excl BTW
Overal in Brabant wordt carnaval gevierd, dat is algemeen bekend. Ook zul je als Brabander buiten Brabant vaak te horen hebben gekregen dat je plat praat, en als we eerlijk zijn doen we dat ook wel een beetje. Maar we zijn er als Brabanders wel trots op! Maar binnen Brabant zijn er ook verschillende accenten en woorden. Zo gebruiken ze in Oeteldonk soms weer andere “uitspraken”. Speciaal voor Kruikenstad hebben we een aantal typische Kruikenstad uitspraken op een embleem gezet. Super leuk voor op je jasje dus!

Kruikenstad emblemen voor de laagste prijs!

Naast onze uitspraken hebben we natuurlijk nog veel meer “emblemen” in ons Kruikenstad assortiment. Deze emblemen zijn naast super mooi en origineel ook nog eens lekker goedkoop. Want wie wordt daar nou niet vrolijk van? Onze producten worden aangeboden tegen de laagste prijs van Nederland. Dit geld overigens niet alleen voor de emblemen, maar ook voor onze “Kruikenstad kleding” en onze “Kruikenstad artikelen”.

Je Kruikenstad outfit helemaal compleet met onze producten!

Onze emblemen zijn super leuk voor op je jasje natuurlijk. Maar naast een jasje met emblemen is het ook leuk om nog wat meer Kruikenstad kleding toe te voegen aan je outfit. Wat denk je bijvoorbeeld van lekker warme “Kruikenstad handschoenen” en lekker warme “Kruikenstad beenwarmers”.
9.2
Goeie service en kwaliteit
Snelle levering, kwaliteit-prijs goed!
Top winkelen
Duidelijk omschreven producten met duidelijke foto. Goede afhandeling en vlotte bezorging. Top!
Goede kwaliteit
Snelle bezorging, goede kwaliteit en zelfs een persoonlijk kaartje!
Super goede en persoonlijke service!
kwalitatief erg mooi embleem geworden ondanks ik een getekend ontwerp had ingeleverd. Persoonlijk contact en snelle levering. Super!