Oeteldonkstijl

Kruikenstad uitspraken emblemen

Iedereen uit Kruikenstad zal deze uitspraken herkennen. Super leuk om deze herkenbare gezegdes verwerkt in een Kruikenstad embleem op je jasje te hebben dus!

Overal in Brabant wordt carnaval gevierd, dat is algemeen bekend. Ook zul je als Brabander buiten Brabant vaak te horen hebben gekregen dat je plat praat, en als we eerlijk zijn doen we dat ook wel een beetje. Maar we zijn er als Brabanders wel trots op! Maar binnen Brabant zijn er ook verschillende accenten en woorden. Zo gebruiken ze in Oeteldonk soms weer andere “uitspraken”. Speciaal voor Kruikenstad hebben we een aantal typische Kruikenstad uitspraken op een embleem gezet. Super leuk voor op je jasje dus!

Kruikenstad emblemen voor de laagste prijs!

Naast onze uitspraken hebben we natuurlijk nog veel meer “emblemen” in ons Kruikenstad assortiment. Deze emblemen zijn naast super mooi en origineel ook nog eens lekker goedkoop. Want wie wordt daar nou niet vrolijk van? Onze producten worden aangeboden tegen de laagste prijs van Nederland. Dit geld overigens niet alleen voor de emblemen, maar ook voor onze “Kruikenstad kleding” en onze “Kruikenstad artikelen”.

Je Kruikenstad outfit helemaal compleet met onze producten!

Onze emblemen zijn super leuk voor op je jasje natuurlijk. Maar naast een jasje met emblemen is het ook leuk om nog wat meer Kruikenstad kleding toe te voegen aan je outfit. Wat denk je bijvoorbeeld van lekker warme “Kruikenstad handschoenen” en lekker warme “Kruikenstad beenwarmers”.
9.2
Top!
Makkelijk te bestellen, product kwam snel binnen en ziet er mooi uit. Nog even wat emblemen plakken en de Carnaval kan beginnen!!!
Uitstekend
Fijn en vlot verwerkt Top!!!!
Top
besteld en dag erna meteen in huis. Bestelling was compleet en alles was helemaal nieuw
Prima winkel
Prima service