Kruikenstad kleding

Super mooie Kruikenstad kleding voor carnaval in Tilburg. Opvallende shirts die ook ideaal zijn voor onder je Kruikenstad jas vol met Kruikenstad emblemen!

incl BTW
excl BTW
Kruikenstad dorus trui

Kruikenstad dorustrui maat S

Kom helemaal in de carnavalssfeer met deze Kruikenstad dorustrui. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

Vanaf
13,94
Per stuk
Dorus trui kruikenstad

Kruikenstad dorustrui maat M

De mooiste Kruikenstad dorus trui die er bestaat! Alles tegen de laagste prijs verkrijgbaar.

Vanaf
13,94
Per stuk
In Kruikenstad zie je nog best wat variatie in de kleding. Niet iedereen draagt een boerenjas met “emblemen”. Je hebt ook mensen die liever een lekker shirt aandoen in de kleuren van Kruikenstad. Als jij een van die personen bent zit je op de juiste pagina! Want hier bieden wij namelijk onze super comfortabele dorustruien aan. De truien zijn mega herkenbaar door de mooie kleuren van Kruikenstad!

Kruikenstad shirts combineren met andere Kruikenstad artikelen!

Onze Kruikenstad shirts vallen uit zichzelf al flink op, maar tijdens carnaval is dat niet genoeg! Hoe kun je nog meer opvallen naast zo’n trui? Nou dat kan vrij gemakkelijk met onze “Kruikenstad handschoenen” of met onze “Kruikenstad bril”! Ons assortiment biedt genoeg mogelijkheden om je outfit helemaal compleet te maken!

De laagste prijsgarantie op Kruikenstad artikelen!

Naast dat onze truien allemaal super leuk zijn, en een uitstekende kwaliteit hebben zijn ze ook nog eens lekker voordelig! En dat geld niet allen voor onze truien, wat denk je van onze “sterrenbeeld emblemen”. Deze zijn super origineel en ook nog eens voor een super scherpe prijs verkrijgbaar!
9.2
Goeie service en kwaliteit
Snelle levering, kwaliteit-prijs goed!
Top winkelen
Duidelijk omschreven producten met duidelijke foto. Goede afhandeling en vlotte bezorging. Top!
Goede kwaliteit
Snelle bezorging, goede kwaliteit en zelfs een persoonlijk kaartje!
Super goede en persoonlijke service!
kwalitatief erg mooi embleem geworden ondanks ik een getekend ontwerp had ingeleverd. Persoonlijk contact en snelle levering. Super!