Oeteldonkstijl

Carnavalsjassen heren

Ga de kou tegen tijdens de carnavalsdagen met onze Oeteldonk jasjes!

Filters
Wit
Blauw
Rood
Oranje
Geel
Groen
Zilver
Goud
Bruin
Zwart
Multicolor
Beige
Standaard
Prijs
Carnavalsjas heren zwart luxe

Carnavalsjas heren zwart - Luxe

Deze super mooie luxe carnavalsjas voor heren is perfect om goed voor de dag te komen tijdens carnaval!

Vanaf
62,26
Per stuk
epauletten zilver

Epauletten - Zilver

Deze chique epauletten zijn een must voor op jouw carnavalsjasje!

Vanaf
9,52
Per 2
Oeteldonk epauletten

Oeteldonk epauletten

Maak je jasje compleet met deze Oeteldonkse schouder epauletten!

Vanaf
10,59
Per 2
Brabant epauletten kopen

Brabant epauletten

Voeg deze Brabant epauletten toe op jouw outfit en feest erop los!

Vanaf
8,86
Per 2
Helaas is het de afgelopen jaren vreselijk koud tijdens carnaval. Iedereen met een kiel heeft het stervenskoud op de fiets richting het o zo mooie Oeteldonk. Dan wordt er een jas aangetrokken en vast gebonden aan de fiets, en dat geeft natuurlijk geen zekerheid dat deze niet gestolen wordt. Daarom is een jasje de ideale oplossing! De Oeteldonk jas is er niet alleen voor de kou, deze kunnen ook volgestopt worden met de mooiste emblemen waardoor je blitsend door Oeteldonk loopt!

Combineer jouw Oeteldonk jasje met onze Oeteldonk emblemen!

Net zoals de Bossche kiel worden de jasjes ook vol genaaid met emblemen. Althans , dat is de bedoeling! Ook met een Oeteldonk jas wil iedereen laten zien dat hij of zij een echte Oeteldonker is! Ieder jaar worden er weer nieuwe, originele emblemen gemaakt waar je dus ieder jaar je jasje mee kan opvullen! Een jasje is nooit vol genoeg! De meeste Oeteldonk emblemen worden door onze eigen designer gemaakt! Ieder jaar heb je altijd wel vrienden of familieleden die weer unieke ideeën hebben voor nieuwe emblemen.

Ook is het mogelijk om je eigen design embleem te laten maken! Zit jij al een lange tijd vol met ideeën? Werk deze dan uit en laat ze door ons produceren voor jouw vriendengroep, voetbalteam of bedrijf!

Oeteldonk jas met de laagste prijsgarantie!

Hoe kan het nou dat onze jasjes zo’n lage prijs hebben? Dat komt door de manier waarop wij onze Oeteldonk jassen inkopen! Wij kopen de jassen direct bij de fabrikant waardoor wij de dure tussenhandelaren buitenspel zetten. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat jij er blits bij loopt tijdens carnaval tegen een enorm lage prijs!
9.2
Top! Makkelijk te bestellen, product kwam snel binnen en ziet er mooi uit. Nog even wat emblemen plakken en de Carnaval kan beginnen!!!
Uitstekend Fijn en vlot verwerkt Top!!!!
Top besteld en dag erna meteen in huis. Bestelling was compleet en alles was helemaal nieuw
Prima winkel Prima service