Oeteldonkstijl

Maak uw carnaval onvergetelijk met onze Oeteldonkse vrouwen jasje met de laagste

Zorg voor een onvergetelijke carnaval met onze Oeteldonkse vrouwen jas! Bij Oeteldonkstijl vind je deze tegen de laagste prijs van Oeteldonk.

Filters
Wit
Rood
Geel
Roze
Bruin
Zwart
Standaard
Prijs
Bontjas carnaval roze

Bontjas Dames - Fel roze

Deze fel roze bontjas laat jou stralen tijdens het leukste feest van het jaar!

Vanaf
47,25
Per stuk
Oeteldonk staat bekend om de unieke klederdracht. De jasjes, de kielen en natuurlijk de Oeteldonk emblemen. Zonder deze traditionele kleding is een Oeteldonkse carnaval niet compleet! Bijna iedereen in het prachtige Oeteldonk loopt in een kiel of een jasje. En dat willen wij graag zo houden. Daarom zijn er vanaf nu Oeteldonkse jasjes en kielen verkrijgbaar in onze webshop! Door deze kledij te dragen tijdens carnaval ben je een echte Oeteldonker!

Maak jouw carnaval onvergetelijk met onze Oeteldonkse artikelen!

Carnaval is een van de grootste volksfeesten in Nederland. Ieder jaar wordt er weer ontzettend uitgekeken naar deze feestweek. Een jaar geen carnaval is een jaar niet geleefd! Naast de klederdracht zoals de kielen en jasjes worden de accessoires ook steeds belangrijker. Met onze Oeteldonkse sjaal maakt jij jouw outfit helemaal compleet. Het ziet er niet alleen super leuk uit, maar verhelpt ook nog eens de kou tijdens de carnavals dagen! 2 vliegen in 1 klap zullen we dan maar zeggen!

Bij Oeteldonkstijl vind je alle Oeteldonkse producten met de laagste prijs!

Een belangrijk punt dat al genoemd is zijn..de emblemen! Ieder jaar komen er nieuwe emblemen op de markt. Ieder jaar wordt er weer gekeken of er nog plek is op de boerenkiel of het jasje voor de nieuwe emblemen. Maar waarom niet gewoon een 2e jasje? Bij Oeteldonkstijl vind je alle jasjes en kielen met de laagste prijs garantie! Een carnavals outfit is nog nooit samengesteld tegen zo’n ontzettend lage prijs! Dit is mogelijk door de manier van handelen die wij gebruiken. Wij kopen onze artikelen direct in bij de fabrikant. Hierdoor zetten wij de dure tussenhandelaren buitenspel. Zie jij ergens onze producten tegen een lagere prijs? Dan passen wij deze direct aan!
9.2
Super snel en keurig geleverd
Prima
Vriendelijke mensen en bestelling binnen 24 uur binnen!
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad na het plaatsen van mijn bestelling en de mensen aan de andere kant van d...
Super!
Duidelijke webshop. Snelle levering!
Supersnelle service
Super snelle service, zee tevreden