Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonkse kleding › Oeteldonk brillen & haarbanden

10 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Oeteldonk brillen en haarbanden

De typische Oeteldonker: loopt in een boeren kiel of jas met daarop een berg Oeteldonk emblemen, heeft een Oeteldonk sjaal om zijn nek hangen en heeft een paar Oeteldonk handschoenen aan. Maar jij wilt toch niet opgaan in de menigte? Nee, jij wilt wel een beetje opvallen natuurlijk. Met carnaval pak je namelijk helemaal uit en dat doe je met onze Oeteldonk haarbanden en onze Oeteldonk brillen! Je onderscheid je van de rest en je ziet er fantastisch uit! En het belangrijkste natuurlijk is dat je wel in de Oeteldonkse stijl blijft.

Voor wie zijn de Oeteldonk brillen en Oeteldonk Haarbanden?

In principe zijn de Oeteldonk brillen en Oeteldonk Haarbanden natuurlijk voor iedereen, maar wat vaak voor komt is dat de haarbanden natuurlijk harder lopen bij de vrouwen dan bij de mannen. En de Oeteldonk brillen lopen vaak harder bij de mannen. Het leuke aan deze Oeteldonk producten is dat je je nog wel kan onderscheiden van de rest van Oeteldonk zonder dat je buiten het Oeteldonkse thema valt. Op deze manier ben je net weer een beetje unieker dan de rest! Ook leuk is om met heel je vrienden/vriendinnen groep iets te kopen en dat je gelijk kan zien dat jullie bij elkaar horen. Dan heb je ook nog is voordeel dat je in aanmerking komt voor ons vriendenprijsje! Scheelt weer een paar drankjes in de stad.

Oeteldonk brillen en Oeteldonk haarbanden bij Oeteldonkstijl.nl

Waarom zou je de stad in gaan in de kou om vervolgens voor een aantal Oeteldonk producten eeuwig in de rij te gaan staan als je ook gewoon simpelweg thuis op de bank jouw favoriete Oeteldonk producten kan bestellen! Wanneer je het die dag vóór 16:00 besteld, heb je het de volgende dag alweer in huis. Dus twijfel niet langer, en bestel online.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.