Oeteldonkstijl

Oeteldonk kleding voor de laagste prijs van Nederland!

Wordt een trui je al gauw te warm tijdens de feestdagen in Oeteldonk? Dan is dit shirt de perfecte oplossing voor onder uw jasje!

incl BTW
excl BTW
De kou van de Karrenstraat overwinnen maar vind je een trui te warm? Dat kan! Daarom heeft Oeteldonkstijl de perfecte oplossing! Onze Dorus shirts zijn perfect voor onder uw jasje of kiel. Zo loop je er zelfs na het uittreken van uw jasje nog Oeteldonks bij! Het T-shirt bestaat uit prachtige
kleuren, namelijk de kleuren van Oeteldonk. rood, wit en geel! Samen met onze gebreide Oeteldonk sjaal en Oeteldonk emblemen
Maak je hier een stijlvolle outfit van!

Het perfecte Dorus shirt voor de horeca medewerkers achter de bar!

Je kent het wel, bardiensten tijdens de spits, het is natuurlijk kei druk en er moeten weer glazen gespoeld worden. Dit betekend dat de mouwen opgestroopt moeten worden, of toch niet? Met dit shirt met korte mouwen ben je meteen klaar voor de actie. Poets dat glaswerk in een handomdraai en meteen daarna ga je door met het andere werk. Geen tijdsverlies dus, ideaal toch? Dat word dus een carnaval zonder al te veel gemauw!


Een zacht dorus shirt voor een zacht prijsje!

Oeteldonkstijl is natuurlijk de carnavalswinkel van Oeteldonk! Wij zorgen dat je niet teveel betaald zodat je lekker tijdens de feestdagen kan besteden. Oeteldonkstijl heeft de laagste prijs garantie en voor 16:00 besteld betekend morgen in huis. Ook hanteren wij vriendenprijsjes, dus hoe meer je besteld, hoe goedkoper het wordt!
9.1
Super!
Snelle verzending en goed verpakt! Blij met mijn producten
Helemaal goed
Zelfs nog even het genoegen gehad, om met de Don Corleone van het bedrijf (Mark) contact te hebben over mijn vraag
Gunstige prijzen en snelle levering.
Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snel geleverd.
Makkelijk bestellen en snel binnen
Goed