Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonkse kleding › Oeteldonk shirts

6 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Oeteldonk kleding voor de laagste prijs van Nederland!

De kou van de Karrenstraat overwinnen maar vind je een trui te warm? Dat kan! Daarom heeft Oeteldonkstijl de perfecte oplossing! Onze Dorus shirts zijn perfect voor onder uw jasje of kiel. Zo loop je er zelfs na het uittreken van uw jasje nog Oeteldonks bij! Het T-shirt bestaat uit prachtige
kleuren, namelijk de kleuren van Oeteldonk. rood, wit en geel! Samen met onze gebreide Oeteldonk sjaal en Oeteldonkse emblemen
Maak je hier een stijlvolle outfit van!

Het perfecte Dorus shirt voor de horeca medewerkers achter de bar!

Je kent het wel, bardiensten tijdens de spits, het is natuurlijk kei druk en er moeten weer glazen gespoeld worden. Dit betekend dat de mouwen opgestroopt moeten worden, of toch niet? Met dit shirt met korte mouwen ben je meteen klaar voor de actie. Poets dat glaswerk in een handomdraai en meteen daarna ga je door met het andere werk. Geen tijdsverlies dus, ideaal toch? Dat word dus een carnaval zonder al te veel gemauw!


Een zacht dorus shirt voor een zacht prijsje!

Oeteldonkstijl is natuurlijk de carnavalswinkel van Oeteldonk! Wij zorgen dat je niet teveel betaald zodat je lekker tijdens de feestdagen kan besteden. Oeteldonkstijl heeft de laagste prijs garantie en voor 16:00 besteld betekend morgen in huis. Ook hanteren wij vriendenprijsjes, dus hoe meer je besteld, hoe goedkoper het wordt!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.