Oeteldonkstijl

Oeteldonk emblemen; Fur

Super unieke fur emblemen zijn dé trend van het moment! De emblemen zijn voorzien van een lekker zacht vachtje en zien er super leuk uit op ieder jasje. Of je nou een feestbeest of tijger bent!

Filters

Wit
Roze
Goud
Bruin
Zwart
Standaard
Prijs

Daar zijn ze dan, vers van de pers! Onze super unieke Fur emblemen. Dit zijn niet zomaar Oeteldonk emblemen, ze zijn namelijk voorzien van een lekker zacht vachtje. Met dit embleem op je jasje val je sowieso op tijdens carnaval!

Mensen zullen er naar kijken, maar misschien ook wel aan voelen… want zo’n zacht embleem is simpelweg niet te weerstaan. Dus ben je bewust van de bakken vol aandacht die je zal ontvangen met dit prachtige embleem. Durf jij ‘m te dragen?!

Wat maakt het fur embleem zo uniek?

Echte Oeteldonkers weten dat er inmiddels emblemen in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. Dit maakt het lastig om toch nog met unieke emblemen te komen. Maar het is ons toch weer gelukt dit jaar! Zo hebben we eerder dit jaar ons portemonnee embleem aangekondigd. En nu hebben we onze nieuwste emblemen klaarliggen voor jullie; De fur emblemen.

Zoals eerder gezegd zijn de emblemen voorzien van een zachte vacht. Dus naast dat je een leuk dierenprintje ziet, voel je ook daadwerkelijk de vacht van het diertje. (Of ja niet de echte vacht natuurlijk). Creatief als we zijn is natuurlijk elk embleem ook weer voorzien van een leuk woord of een leuke tekst. Die wij als Oeteldonkstijl in ieder geval erg grappig vinden.

Ruim assortiment aan Oeteldonk fur emblemen!

De meeste van jullie zullen wel eens vaker op onze site gekeken hebben, maar mocht je nieuw zijn even wat informatie. Oeteldonkstijl is een site met een super ruim aanbod aan Oeteldonk artikelen. Ieder jaar wordt dit assortiment weer uitgebreid. Of het nou met originele Oeteldonk emblemen is of een nieuwe drinkfles, ieder jaar verzinnen we wel weer iets nieuws.

Omdat wij (net als de rest van Nederland) niet van te veel betalen houden bieden we de laagste prijsgarantie op ons Oeteldonk assortiment. Van te veel betalen is bij Oeteldonkstijl dus nooit spraken!

9.2
Top!
Makkelijk te bestellen, product kwam snel binnen en ziet er mooi uit. Nog even wat emblemen plakken en de Carnaval kan beginnen!!!
Uitstekend
Fijn en vlot verwerkt Top!!!!
Top
besteld en dag erna meteen in huis. Bestelling was compleet en alles was helemaal nieuw
Prima winkel
Prima service