Oeteldonkstijl

Boerenkielen

Bij Oeteldonkstijl vind je de traditionele boerenkiel tegen de laagste prijs van Oeteldonk!

Filters
Wit
Blauw
Rood
Oranje
Roze
Zwart
Multicolor
Standaard
Prijs
Oeteldonk staat natuurlijk bekend om de echte boeren kledingscode. Niet alleen in Brabant is het welbekende Oeteldonk bekend, heel Nederland heeft er wel van gehoord! De echte Oeteldonkse kleuren zijn natuurlijk rood, wit en geel! Deze kleuren staan voor vrolijkheid, eenmanschap en gemoedelijkheid! Het aller belangrijkste wat dus niet kan ontbreken is een echte Bossche kiel! Daarom kan je deze echt Bossche kiel vanaf nu vinden bij Oeteldonkstijl!

Oeteldonk is een feest voor iedereen!

De echt boerenkiel word al jarenlang gebruikt als kledij tijdens carnaval. Wat daar niet aan kan ontbreken is natuurlijk de Oeteldonk sjaal! Dit is de authentieke klederdracht van de echte Oeteldonkers en daar wil iedereen graag aan voldoen! Deze boerenkielen worden vol geborduurd met onze Oeteldonk emblemen om te laten zien dat je een echte Oeteldonker bent! Optimaliseer jouw outfit met onze boerenkiel!

De echte Oeteldonkse boerenkiel tegen de laagste prijs!

Oeteldonkstijl verkoopt niet alleen de leukste en beste Oeteldonkartikelen bieden wij deze ook nog eens aan tegen de laagste prijsgarantie! Doordat wij onze producten direct inkopen bij de fabrikant. Door deze manier van handelen zetten wij de dure tussenhandelaren buitenspel. Wij winnen hiermee grote marges die we uiteindelijk terug kunnen geven aan onze klanten, aan jou dus! Als u elders een van onze producten alsnog voor een lagere prijs ziet, passen wij direct de prijs aan!
9.2
goed!
de emblemen heb ik er allemaal op kunnen strijken. Verhouding prijs kwaliteit vind ik echt goed!
Super
Snelle levering
Goeie service, prettig kopen
Zocht een carnavalsoutfit voor aankomende carnaval en iemand zei dat oeteldonkstijl goed was. Achteraf heeft hij gelijk en kwam het goed uit met de...
Uitstekend
Mooie producten, snelle bezorging en ook een snel antwoord nav een vraag.