Kruikenstad emblemen

Tijdens carnaval in Tilburg, of beter gezegd Kruikenstad, dragen steeds meer mensen een bijbehorende jas. Op deze jas mogen de mooie en originele Kruikenstad emblemen niet missen!

incl BTW
excl BTW
In Kruikenstad dragen veel mensen een lichtblauwe boerenjas, op deze jas naaien ze verschillende emblemen. Maar deze emblemen zijn vaak de basis van de jas, en de jas is de basis van carnaval. Dus goede emblemen zijn mega belangrijk tijden carnaval! Omdat wij dat ook weten bieden we super mooie emblemen aan. Je hebt een aantal standaard emblemen, maar we hebben ook zeker unieke emblemen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze “sterrenbeeld emblemen”. Deze zijn super uniek en leuk omdat ze persoonsgebonden zijn. Elk sterrenbeeld is afgebeeld als een kruik, super herkenbaar voor alle Kruikenzeikers dus!

Jezelf verder aankleden met onze Kruikenstad artikelen!

Naast de emblemen hebben we nog meer in huis om er voor te zorgen dat je goed aangekleed bent deze carnaval! Denk bijvoorbeeld aan onze “dorustrui”, super lekker voor onder je jas! Maar ook als je liever geen jas aan doet is de dorustrui ideaal! Ook hebben we voor de koude carnavalsdagen lekkere “Kruikenstad handschoenen” en “beenwarmers”!

Onze Kruikenstad producten tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden altijd een goede prijs, zo goed dat we de laagste prijs van Nederland bieden op onze Kruikenstad artikelen! Want zeg nou eerlijk, tijdens carnaval vliegen er al genoeg centen uit.. Dus ideaal dat je op je outfit lekker kan besparen door bij ons te bestellen! Dus twijfel niet langer en zorg dat je helemaal klaar bent voor carnaval!
9.2
Goeie service en kwaliteit
Snelle levering, kwaliteit-prijs goed!
Top winkelen
Duidelijk omschreven producten met duidelijke foto. Goede afhandeling en vlotte bezorging. Top!
Goede kwaliteit
Snelle bezorging, goede kwaliteit en zelfs een persoonlijk kaartje!
Super goede en persoonlijke service!
kwalitatief erg mooi embleem geworden ondanks ik een getekend ontwerp had ingeleverd. Persoonlijk contact en snelle levering. Super!