Oeteldonkstijl

Kruikenstad emblemen

Tijdens carnaval in Tilburg, of beter gezegd Kruikenstad, dragen steeds meer mensen een bijbehorende jas. Op deze jas mogen de mooie en originele Kruikenstad emblemen niet missen!

FiltersWit
Blauw
Oranje
Groen
Roze
Goud
Bruin
Zwart
Multicolor
Standaard
Prijs
Kruikenstad embleem bloem

Kruikenstad embleem - Bloem

Mooi Kruikenstad embleem in de vorm van een bloem, leuk als aanvulling voorop je je jasje!

Vanaf
2,45
Per stuk
Kruikenstad embleem sterrenbeeld leeuw

Kruikenstad embleem - Sterrenbeeld leeuw

Carnaval vieren in Kruikenstad doe je tegenwoordig ook niet meer zonder een jasje en emblemen, breid je collectie nu uit met deze sterrenbeelden!

Vanaf
4,00
Per stuk
<
1
2
>
Kruikenstad is een explosie van feest, vreugde en verbroedering. Wanneer je vanaf het station naar de Korte Heuvel loopt neem het feestgedruis iedere stap verder toe! Maar ook in Kruikenstad geldt een traditionele kledingstijl. De Kruikenstad emblemen zijn hier een heel belangrijk onderdeel in. Bekijk snel ons volledige assortiment Kruikenstad emblemen!

Kruikenstad emblemen op je boerenkiel of je jasje!

Dat de Kruikenstad emblemen een belangrijk onderdeel van je carnavalsoutfit in Tilburg is, is duidelijk. Uiteraard is de typerende kruik, tezamen met de groen-oranje kleur de rode draad door alle Kruikenstad emblemen. Met deze emblemen maak je een verzameling die jouw jasje of boerenkiel eigen maakt! Onze emblemen kun je zowel op je jasje strijken als naaien. Natuurlijk is het wel zo dat de bevestiging met het naaien van de emblemen sterker en steviger is dan wanneer je de emblemen op je jasje strijkt.

Mooiste assortiment Kruikenstad emblemen tegen de laagste prijs!

Wij designen al onze Kruikenstad emblemen zelf. Daardoor hebben wij een unieke collectie carnavalsemblemen voor Tilburg! Daarnaast kopen wij onze emblemen dusdanig grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren bij de inkoop van deze artikelen. Dat zorgt er weer voor dat we onze emblemen altijd aan kunnen bieden tegen de laagste prijs van Nederland. Een bijkomend voordeel van onze grootschalige inkoop, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren.
Je Oeteldonk emblemen vandaag online bestellen; morgen al bij je in huis!
9.2
Top
Snel en precies zoals aangegeven op de site. Ben er heel blij mee.
Goede kwaliteit en heel snel geleverd, kortom: top!
Goede kwaliteit boerenzakdoek, precies zoals op de website. En dan ook nog eens heel snel geleverd, kortom: top!
alles ok
Snel en correct geleverd
Snelle levering en mooie kwaliteit
Bedankt, snel geregeld