Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonkse kleding › Oeteldonk kleding overig

18 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Alle overige Oeteldonk kleding om je outfit helemaal af te maken!

De Bossche carnaval is al jaren enorm populair bij vele feestgangers! Niet alleen de echte Bosschenaren gaan Oeteldonk in om carnaval te vieren maar ook veel buitenstaanders komen naar Oeteldonk om hier dit geweldige feest samen met ons te vieren. De reden dat Oeteldonk zo populair is is dat iedereen hier een "wij gevoel" heeft tijdens deze fantastische dagen. Iedereen wacht het hele jaar op de week van carnaval en iedereen is dan ook in een uiterst goed humeur! Daarbij heeft iedereen de zelfde soort kleding aan, namelijk: een boeren kiel of jas met daarop Oeteldonk emblemen en om hun nek een Oeteldonk sjaal. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat iedereen zich gelijk voelt en dat iedereen dit mooie feest samen wilt vieren.

De rood, wit, gele, kleuren in de Oeteldonk kleding

Wanneer je in Oeteldonk bent dan is er zeker één ding dat je meteen opvalt. Dat zijn de rood wit gele kleuren in Oeteldonk! Zelfs het centraal station van Den Bosch wordt omgetoverd tot "Oeteldonk centraol", Het station is versierd in de Oeteldonkse kleuren en de gouden draak heeft zelfs een Oeteldonk sjaal om zijn nek zitten! Maar waar komen die rood, wit, gele kleuren eigenlijk vandaan? Deze kleuren zijn afkomstig van twee verschillende dingen. De rode en gele kleur in de vlag zijn afkomstig van de katholieke kerk. Carnaval is namelijk eigenlijk oorspronkelijk een feest dat werd gehouden voor het vasten van de katholieke kerk. De rode en witte kleur zijn afkomstig van de Brabantse vlag.

Onze Oeteldonk kleding tegen de laagste prijs van Nederland!

Wanneer jij je Oetelonk producten aanschaft op Oeteldonkstijl.nl dan ben je verzekerd van de laagste prijs die je kan krijgen. Wij importeren onze Oeteldonk kleding namelijk enorm grootschalig. Dit zorgt ervoor dat we veel stapelkortingen creëren, Deze marges kunnen wij dan weer doortrekken in onze verkoopprijs en zo jou de laagste prijs garanderen!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.