Oeteldonkstijl

Oeteldonk emblemen; Uitspraken

Super herkenbare uitspraken uit Oeteldonk verwerkt op een super mooi embleem met Oeteldonkse kenmerken. Wie wil deze uitspraken nou niet op zijn jasje hebben?

Carnaval is een van de populairste feesten in Nederland. En hét feest in Noord-Brabant. Jaarlijks gaan duizenden mensen op pad om carnaval te vieren. Dit gebeurd door heel Nederland, maar een stad wordt toch wel als de carnavals hoofdstad gezien; Den Bosch of beter gezegd, Oeteldonk! Hier zijn de meeste tradities ook net wat anders als in de rest van Noord-Brabant. Hier is iedereen aangekleed met een Oeteldonk jas en een gebreide Oeteldonk sjaal.

Carnaval emblemen voor op je Oeteldonk jas


Je zult in Oeteldonk niemand zien met een lege jas. Iedereen vult zijn of haar jas op met Oeteldonkse emblemen. Deze heb je in alle soorten en maten. Je hebt typische Oeteldonk emblemen met de Oeteldonkse vlag en een kikker er op. Maar als je op deze pagina bent beland zie je dat we ook typische Oeteldonkse uitspraken op een embleem hebben. Voor mensen die niet uit Brabant komen lijkt het misschien vreemde taal, maar voor Brabanders zijn het dagelijkse uitspraken. Super leuk om op je jas te hebben dus!

Carnaval emblemen voor je hele vriendengroep!


Zoals eerder gezegd zijn de uitspraken vrijwel bij iedereen bekend. Zo zul je ook vrienden hebben die een van de uitspraken vaak gebruikt. Super leuk om bij elke vriend van je vriendengroep een bijpassende uitspraak te hebben natuurlijk! Vandaar dat we een pakket met alle emblemen aanbieden voor een nóg lagere prijs!

Dus twijfel niet langer en stop deze originele carnaval emblemen in je winkelwagentje!
9.2
Snel bezorgd Mooi materiaal en snel bezorgd
Brabant op z'n best Het Brabantse gevoel .van sfeer tot bestellen aan toe .alles op z'n Brabants...
Nu al zin in volgende carnaval door deze kwalititief goede materialen Je krijgt wat je besteld, oftewel, geen rommel of slecht materiaal
Top Mooie spullen, snel verstuurd