Oeteldonkstijl

Kruikenstad sterrenbeeld emblemen

Een kaal carnavals jasje ziet er natuurlijk niet uit, daarom is het belangrijk dat hij gevuld is met mooie Kruikenstad emblemen. Deze sterrenbeeld emblemen zijn helemaal leuk omdat ze verbonden zijn aan jezelf!

Kruikenstad carnaval emblemen tilburg

Kruikenstad embleem - Sterrenbeeld leeuw

Carnaval vieren in Kruikenstad doe je tegenwoordig ook niet meer zonder een jasje en emblemen, breid je collectie nu uit met deze sterrenbeelden!

Vanaf
4,00
Per stuk
Sterrenbeeld emblemen zijn super leuk en uniek. Maar ze zitten ook vol met typische kenmerken van Kruikenstad. Zo zijn alle sterrenbeelden uitgebeeld met een kruik, hét symbool van carnaval in Kruikenstad! Het mooie schild achter de kruik heeft de herkenbare kleuren, groen en oranje. Deze kleuren staan natuurlijk voor Kruikenstad. Omdat de sterrenbeelden helemaal in de Kruikenstad stijl zijn kun je ze dus makkelijk combineren met andere “Kruikenstad emblemen”. Ideaal!

Je Kruikenstad outfit compleet met onze artikelen!

Omdat je aan alleen wat toffe emblemen niet genoeg hebt bieden we nog veel meer aan in ons Kruikenstad assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld een lekker opvallende “dorustrui” kopen om er helemaal uit te springen. En als je dit nog niet genoeg vindt hebben we nog verschillende “accessoires” om het helemaal af te maken!

Originele Kruikenstad artikelen tegen de allerlaagste prijs!

Naast dat we een super origineel assortiment hebben, is het ook nog eens lekker goedkoop! Niemand houdt van te veel betalen, en dat weten wij ook. Daarom kiezen wij er voor om de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding te bieden, dus waar wacht je nog op…. bestellen die emblemen!
9.2
Top!
Makkelijk te bestellen, product kwam snel binnen en ziet er mooi uit. Nog even wat emblemen plakken en de Carnaval kan beginnen!!!
Uitstekend
Fijn en vlot verwerkt Top!!!!
Top
besteld en dag erna meteen in huis. Bestelling was compleet en alles was helemaal nieuw
Prima winkel
Prima service