Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Beschaamd gezicht

De mega populaire emoji emblemen voor op uw Oeteldonk jasje!

Carnaval is razend populair en wint de laatste jaren nog meer terrein onder de feestvierders. Vanuit heel het land trekken mensen richting de carnavalssteden om deel uit te maken van de feestvreugde. De stad met het hoogste bezoekersaantal is Oeteldonk, dat is de naam van 's-Hertogenbosch tijdens dagen van carnaval. Carnaval in Oeteldonk draait om gemoedelijkheid, gezelligheid en sfeer.... Iedereen is gelijk met carnaval. Dat is ook goed te zien aan de Oeteldonkse kleding die mensen dragen; de Oeteldonkse (rood-wit-gele) sjaal en het Oeteldonkse jasje zie je eigenlijk bij iedereen terug. Ga jij ook carnaval vieren in Den Bosch? Bestel bij ons de juiste outfit!

Oeteldonkse emblemen combineren met emoji emblemen


De Oeteldonk emblemen kenmerken zich vaak door een kikker op het emblemen. Deze prachtige geborduurde emblemen kunnen op het jasje worden gestikt of gestreken vanwege de makkelijke "iron backing" die al onze emblemen bevatten. Het jasje dient bedekt te zijn met de emblemen. Het is erg leuk om onze unieke Oeteldonkse emblemen te combineren met deze emoji emblemen. De grappige wisselwerking zorgt voor een fris en uniek design van uw outfit.
De uitdrukking van dit emoji embleem is een beschaamd gezicht. Dit gevoel zal zeker werkelijkheid worden wanneer u opgaat in het feestgedruis van Oeteldonk!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75