Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Hartje

Emoji emblemen zien we steeds vaker op het Oeteldonkse jasje!

Tijdens het feestgedruis van carnaval wordt de stad Den Bosch omgetoverd tot Oeteldonk. Oeteldonk is dermate populair dat er uit alle hoeken en gaten feestvierders richting Oeteldonk komen om mee te lopen in de polonaise. Iedereen is dan ook meer dan welkom om carnaval te komen vieren in Oeteldonk. De sfeer is uitermate gemoedelijk, zo gezellig zult u zelden meegemaakt hebben. Iedereen staat met elkaar te dansen, te zingen en een biertje met elkaar te drinken. Het is werkelijk een groot gezamenlijk feest! Zoals gezegd is iedereen gelijk en dat komt ook terug in de kleding van de feestgangers.

Oeteldonkse kleding!


De absolute must have tijdens carnaval in Oeteldonk zijn de Oeteldonk sjaal (rood wit geel) en het jasje met Oeteldonkse embleempjes. Dit zijn de absolute basisingrediënten voor een geslaagd Oeteldonks carnavalsfeest. Het jasje is veelal een colbertje (of de traditionele boerenkiel) met daarop de geborduurde Oeteldonk emblemen. Bij de ultieme carnavalsvierders is het Oeteldonkse jasje zo ontzettend vol met emblemen dat er geen enkele meer bij past.
Tegenwoordig worden de Oeteldonkse emblemen op het jasje vaak gecombineerd met ander type emblemen. Zo zijn de geborduurde emoji embleempjes ontzettend populair om toe te voegen op het Oeteldonkse jasje. Dit hartje is natuurlijk zeer toepasselijk voor carnaval, waar liefde voor elkaar centraal staat!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75