Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Uitdrukkingloos gezicht

Leuke afwisseling creëren tussen Oeteldonkse emblemen en emoji emblemen!

Carnaval in Den Bosch dateert van 1882 en wordt met het jaar populairder. Tijdens carnaval wordt de stad Den Bosch omgedoopt tot Oeteldonk. Deze naam is inmiddels bijna even bekend als de naam Den Bosch. Steeds meer zien we dat mensen uit Utrecht, de Randstad of Zuid-Holland richting Oeteldonk trekken om het ultieme feestgevoel mee te maken. Dat is ook direct waar het met carnaval om draait; gezelligheid, gemoedelijkheid en iedereen is gelijk. Deze gelijkheid komt ook tot uiting in de kleding. Hoewel er nog steeds mensen echt verkleed gaan, zijn dit in Oeteldonk toch vooral de kleinere kindjes. Vanaf een jaar of 16-17 gaat het over in het typisch Oeteldonkse outfit; in ieder geval een Oeteldonk sjaal en een jasje met Oeteldonk emblemen!

Voeg emoji embleempjes toe aan uw Oeteldonkse kleding!


Het Oeteldonks jasje bestaat in de meeste gevallen uit een colbertje of een boerenkiel, met daarop de geborduurde Oeteldonkse emblemen. De jeugd kiest steeds vaker voor een modieus colbertje, waar de ouderen traditiegetrouw kiezen voor een boerenkiel. Het idee is echter exact hetzelfde; het jasje met zoveel mogelijk geborduurde Oeteldonkse emblemen bedekken. Het is leuk om de Oeteldonkse emblemen af te wisselen met de mega populaire emoji emblemen, op deze manier creëert u een uniek jasje met wisselende emblemen.
Al onze emblemen (zowel de Oeteldonkse emblemen als de emoji emblemen) zijn voorzien van een "iron backing". Dit houdt in dat u de emblemen niet alleen op het jasje kan stikken, u kunt ze ook op het jasje strijken.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75