Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Kind van de duivel

Kind van de duivel Oeteldonk embleem, ben jij een kind van de duivel tijdens carnaval?

‘’Ik ben een kind van de duivel, mama jij hoeft niet te huilen. Feesten alsof elke dag hier mijn laatste is, ik hoop dat je deze draait op mijn begrafenis.’’. Is de beroemde tekst uit zijn nummer kind van de duivel. Dit nummer is toch haast bij iedereen bekend? Hartstikke leuk om op jouw jasje of kiel te hebben. Vier jij ook ieder feest alsof het je laatste is? Dan is dit embleem precies goed voor jou!

Combineer jouw Oeteldonk emblemen samen met onze andere Oeteldonk artikelen!

Carnaval wordt ieder jaar steeds grootser en populairder. En dat vinden wij in Oeteldonk ook hartstikke top! Oeteldonk is natuurlijk voor iedereen, en iedereen is gelijk. En daar is waar Oeteldonk voor staat! Dat is ook de reden waarom iedereen een jasje of een boerenkiel draagt. Met ons kind van de duivel embleem maak je jouw kiel of jasje net een vleugje extra , dit kan je ook doen door middel van onze Oeteldonk sjaal of al onze andere Oeteldonk emblemen!

Alle Oeteldonkse artikelen tegen een enorm lage prijs!

Zoals eerder is gezegd staat Oeteldonk voor gezelligheid , en staat het ervoor dat iedereen gelijk is. Iedereen draagt in Oeteldonk dus een jasje of een boerenkiel, helaas kost een gevuld jasje best een aardig centje. Daar wil Oeteldonkstijl iets aan doen! Dat is dus de reden waarom wij al onze Oeteldonk artikelen tegen een enorm lage prijs aanbieden. Dit kunnen wij waarmaken door de manier van inkopen die wij hanteren. Door onze producten in te kopen bij de directe bron zetten wij de dure tussenhandelaren buitenspel. Hierdoor kunnen wij meer terug geven in prijs aan onze klanten, aan jou dus!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
3.5