Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Mega rugembleem schild

Dit mega Oeteldonk embleem is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland

Mega rugembleem Oeteldonk
Oeteldonk emblemen Oeteldonk kleding
Oeteldonk wordt elk jaar weer neergezet als dé carnavalshoofdstad van Nederland. De optocht is dan ook elk jaar weer live te volgen en is vaak ook in het nieuws te zien. Oeteldonk is zo enorm populair omdat in Den Bosch tijdens carnaval de aller beste sfeer hangt die er bestaat. Dit komt omdat elke Oeteldonker het hele jaar al uitkijkt naar dit prachtige feest. Ook omdat Oeteldonk net iets anders verloopt als carnaval in andere steden. In Oeteldonk heeft iedereen de zelfde soort kleding aan: een boeren kiel of jas met daarop vele Oeteldonk emblemen, een Oeteldonk sjaal en vaak nog een paar Oeteldonk handschoenen.

Het mega Oeteldonk rugembleem onderscheid zichzelf van andere Oeteldonk emblemen

Dit mega Oeteldonk rugembleem is gevormd in een schil. Het Oeteldonk embleem is net wat anders dan andere emblemen. Het Oeteldonk embleem is namelijk grotendeels bedrukt in plaats van geborduurd! Dit hebben we gedaan vanwege de vele details die dit Oeteldonk embleem bevat. Op deze manier komt het Oeteldonk embleem veel meer tot zijn recht.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 158
9.2
158 Beoordelingen
"Uitstekende snelle service!
Artikel teveel besteld en zonder problemen teruggestuurd en geld terug gekregen. Vriendelijke klantenservice aan de telefoon."
Ook iets voor jou?
14.96