Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Rugembleem bier

Alle symbolen en verwijzing uit Oeteldonk/Den Bosch in één embleem samengevoegd!

Carnaval in Den Bosch bestaat al eeuwen lang, in 1882 is de Oeteldonksche club opgericht en is Oeteldonk zoals we dat nu kennen ontstaan. Over de jaren heen zijn er wel een aantal dingen veranderd natuurlijk. Vroeger droegen de Oeteldonkers bijvoorbeeld alleen een boeren kiel en tegenwoordig zie je steeds vaker Oeteldonkse jasjes. Die verandering maakt geen verschil in de tradities zoals we die nu kennen. Op deze jasjes worden nog steeds de Oeteldonk emblemen bevestigd en wordt gecombineerd met de Oeteldonk sjaal. In Oeteldonk krijgen alle Bossche dingen een Oeteldonks tintje. Zo krijgt bijvoorbeeld de gouden draak een Oeteldonk sjaal om en wordt 's-Hertogenbosch centraal omgetoverd tot "Oeteldonk centroal".

Het échte Oeteldonk embleem voor de échte Bosschenaar

In dit geweldige embleem zijn de vele symbolen verwerkt die je in Den Bosch kan vinden. Zo heb je natuurlijk de gouden draag, de skyline van Den Bosch, de Oeteldonkse vlag, de Oeteldonkse jas, de Oeteldonk sjaal, en carnaval is geen carnaval zonder een biertje natuurlijk! Daarbij loopt er op de achtergrond een bekend fenomeen van Oeteldonk, een fanfare band! Deze lopen door Oeteldonk heen om ook de mensen op straat te vermaken met de leukste carnavalsmuziek. Carnaval in Den Bosch is daarom ook echt een straatfeest!

Rugemblemen zijn de basis van je kiel!

Wanneer je een boeren kiel of jas gaat aanschaffen dan weet je dat je deze waarschijnlijk voor de rest van je leven zal behouden. Het is dan ook erg belangrijk om je boeren kiel of jas zorgvuldig uit te kiezen. Wanneer je jouw jasje gevonden hebt dan is er nog de taak van het aankleden van je jas of kiel. Je begint dan vaak met het rugembleem. Deze zorgt voor de basis van je emblemen op de kiel. Deze valt overigens het meeste op natuurlijk. Dit embleem is hét embleem voor de echte Bosschenaar en zorgt met een diameter van 17 cm ervoor dat jouw rug mooi versierd is! Dit rugembleem is mooi te combineren met ons "Oeteldonk" rugembleem. Vaak worden deze emblemen in combinatie gebruikt. Het woord Oeteldonk wordt dan boven het andere rugembleem geplaatst.

Je Oeteldonk rug embleem kopen op Oeteldonkstijl.nl

Op Oeteldonkstijl.nl ben je verzekerd van de beste prijs die er op de markt is. Wij bieden jou namelijk de laagste prijsgarantie! Een rugembleem is normaal gesproken erg duur. Ons rugembleem is dan ook stukken goedkoper dan die van onze concurrenten. Dit embleem is ook compleet zelf ontworpen en is dan ook echt uniek! Dit Oeteldonk embleem is nog met op de ouderwetse manier ontworpen, met potlood en papier! Wij vinden dat wanneer je de Oeteldonk emblemen met de hand tekent, deze het beste de Oeteldonkse traditie weergeeft zoals deze vroeger bedoeld is. Natuurlijk gaan wij wel met de tijd mee en hebben de tekening gedigitaliseerd en doorgestuurd naar de fabrikant.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
9.99