Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Mega rugembleem schild

Dit mega Oeteldonk embleem is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland

Dit mega rugembleem schild is qua grootte niet mild


De naam zegt al genoeg, vul je gehele bovenrug met dit super vette rugembleem. Op het embleem zie je het stadhuis van Den Bosch mooi afgebeeld in Oeteldonk stijl. Een geweldig plaatje van Den Bosch tijdens carnaval. Om de rest van je jasje of boerenkiel aan te vullen hebben we nog vele andere emblemen voor je.

Oeteldonk rugemblemen en anderen kleding

Oeteldonk heeft zijn eigen stijl en eigen kleding. De markt hierin wordt steeds groter en populairder. Elk jaar worden er nieuwe emblemen ontworpen en ook komen er mensen van heinde en verre carnaval vieren in Den Bosch. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! De basis van de Oeteldonkse kledij bestaat uit een Oeteldonk sjaal en een jas met Oeteldonk emblemen erop. Verder kun je je outfit zo veel mogelijk opfleuren met allerlei accessoires.

Rugemblemen op Oeteldonkstijl.nl

Wij kopen onze Oeteldonkse artikelen rechtstreeks in. Wij ontwerpen onze Oeteldonk emblemen ook bijna allemaal zelf waardoor we ze altijd aan kunnen bieden voor de laagste prijs van Nederland. Daarnaast staat de klant bij ons ook altijd op nummer 1. Wanneer je je Oeteldonk artikelen op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je deze de volgende dag al in huis!
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"