Oeteldonkstijl

Winnaars designwedstrijd 2022-2023

Filters
Wit
Blauw
Rood
Geel
Groen
Bruin
Multicolor
Standaard
Prijs

De Oeteldonkstijl designwedstrijd 2022-2023 was een groot succes! We zijn meer dan tevreden met de honderden inzendingen en duizenden stemmen die we hebben gekregen. Het was voor ons dan ook niet makkelijk een top 10 te maken uit al deze inzendingen. Na vele discussies op ons kantoor zijn we tot de conclusie gekomen dat we een top 12 moesten selecteren, anders gingen we er niet uitkomen. Deze top 12 vind je in deze categorie, wij zijn super trots op iedereen die heeft meegedaan aan de designwedstrijd en in het speciaal op de uiteindelijke top 3! Op deze pagina kan je jouw favoriet(en) bestellen zodat je er tijdens Carnaval mee kan shinen.

Heb je dit jaar de designwedstrijd gemist? Niet getreurd! We kunnen nu al met trots zeggen dat we volgend jaar een Oeteldonkstijl designwedstrijd editie 2023-2024 gaan organiseren. Houd onze sociale media kanalen in de gaten voor updates over de volgende editie. Jij doet toch ook mee!?

9.2
Top! Makkelijk te bestellen, product kwam snel binnen en ziet er mooi uit. Nog even wat emblemen plakken en de Carnaval kan beginnen!!!
Uitstekend Fijn en vlot verwerkt Top!!!!
Top besteld en dag erna meteen in huis. Bestelling was compleet en alles was helemaal nieuw
Prima winkel Prima service