Oeteldonkstijl

Broche Oeteldonk - set van 3

Draag deze broche tijdens carnaval om te laten zien dat je een echte Oeteldonker bent!

Oeteldonk, de naam van ’s-Hertogenbosch tijdens Carnaval, de stad met een prachtige binnendieze. Een stad waar je langs de oude stadswanden kan lopen en vanuit de Bossche broek de Sint Jan ziet staan. Maar ook de stad van de parade, de Uilenburg en de korte put. En tijdens het voorjaar de stad van traditionele carnaval. Waar kielen en jèske gedragen worden, boerenzakdoeken niet aan te slepen zijn. En iedereen een Oeteldonkse sjaal draagt. Waar je zoveel Oeteldonk emblemen voorbij ziet komen dat je denkt in een andere wereld te zijn. Carnaval, wat is het een prachtige tijd. Het beginnen van de dag met een lekker Brabants worstenbrood, en daarna gezellig bier drinken met je kameraden op de Parade. Het feest voor jonge en oud, en een feest waarbij we alle problemen even vergeten.

Een prachtige toevoeging van uw carnavals outfit, de Oeteldonkse broche

Voor een zacht prijsje heb je deze 3 prachtige broches voor op je jas, aan je sjaal op je hoed. Kom je van boven de rivieren en draag je een Onesies en wil je hierbij ook je solidariteit richting de stad zichtbaar maken is dat ook de perfecte manier om dit te laten blijken! Met een setje van 3 is het ook perfect om te bestellen als vriendengroep om voor een stel met een jonge Oeteldonker.

Een prachtig setje voor een koopje!

Carnaval is natuurlijk voor een echte Brabander een feestje waar iedereen een gat in zijn hand heeft. Maar wel voor de bakjes kapsalon, worstenbroden en liters bier. En natuurlijk is het hebben van een aantal nieuwe emblemen voor op je jèske of kiel ook leuk. Maar dat hoeft niet meteen te betekenen dat je de hoofdprijs daarvoor hoeft te betalen. Daarom biedt Oeteldonkstijl alle producten aan voor een lage prijs, en als je een set van 12 stuks koopt (maar liefst 36 broches!) krijg je ook nog eens flinke korting! Dus wacht niet langer, zorg dat je voorbereid bent voor Oeteldonk!
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"