Oeteldonkstijl

Oeteldonk broche - Geel/groen/rood

De mooiste Oeteldonk broche met roos tegen de laagste prijs van Nederland!

Dat echte Oeteldonkse gevoel dat je krijgt als je vanuit huis naar Den Bosch fietst. Je zit op je fiets met je boeren kiel of jas aan, overal zie je mensen fietsen met een glimlach op hun gezicht een een warme sjaal om hun nek. Dan kom je aan bij het centrum, een grote stroom mensen loopt richting het Oeteldonkse centrum, stuk voor stuk met een prachtige kiel met daarop vele Oeteldonk emblemen bevestigd en de meest gekke accessoires. Er lijkt geen einde aan te komen! De sfeer in Oeteldonk is geweldig. De gouden draak met zijn Oeteldonk sjaal om z'n nek, knillis die weer op de markt staat te schitteren en overal zie je de vlag van Oeteldonk terug komen. Dat échte Oeteldonkse gevoel.... onbeschrijfelijk.

Oeteldonk kleding een echte must in Den Bosch, de Oeteldonk broche is een goede toevoeging!

Dit Oeteldonkse gevoel is de reden dat Carnaval in Den Bosch al jaren steeds groter en groter wordt. Steeds meer "niet-Bosschenaren" komen ons mooie feest meevieren, hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch? Het is dan wel de bedoeling dat deze mensen ook zich verkleden op de Oeteldonkse tradities. En dan kan je meer dragen dan alleen een Oeteldonk sjaal! Om je Oeteldonk kleding helemaal op en top in orde te hebben, kan je veel leuke accessoires toevoegen aan je outfit! Waaronder deze Oeteldonk broche! De Oeteldonk broche heeft zowel een speld als een haarklem achterop zetten, deze broche is dus multifunctioneel!

Oeteldonk broche met gele roos tegen de laagste prijs!

Op Oeteldonkstijl.nl ben je verzekerd van de laagste prijs van Nederland! Wij willen dit prachtige feest voor iedereen bereikbaar maken. En dit doen we ook! Voor iedereen is er wel wat te vinden op onze webshop, en dat allemaal tegen een heel erg klein prijsje! Ook deze Oeteldonk broche bieden wij aan tegen de laagste prijs van Nederland! Wanneer je deze ergens anders toch goedkoper tegenkomt, passen wij de prijs direct aan en matchen wij jou het verschil!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
3.99