Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk broche - nar

Deze Oeteldonk Nar is een toevoeging op iedere Oeteldonk outfit!

Beschrijving

Oeteldonk is populairder dan ooit. Waar het voorheen de Bosschenaren waren die de Bossche binnenstad onveilig maakte tijdens carnaval in Den Bosch, daar loopt de rest van Nederland inmiddels ook uit voor dit megafestijn. Vanuit alle uithoeken van het land trekken feestgangers naar het bruisende feestcentrum van Oeteldonk! Wanneer je dan eenmaal aankomt op Oeteldonk Centroal, dan zie je het meteen; alles, maar dan ook echt alles, is rood wit geel gekleurd!

Oeteldonk broche; speldje van rood wit gele Nar!


Zoals gezegd staat Oeteldonk voor rood-wit-geel. Dat is de bekende driekleur van Oeteldonk. de traditionele kleding bestaat uit het jasje met de Oeteldonkse emblemen en de gebreide rood-wit-gele Oeteldonk sjaal. Dat is de basis om carnaval te vieren in Den Bosch. De echte Bossche horecagelegenheden houden zelfs streng rekening met deze kleding bij hun deurbeleid. Wanneer je in een SWAT-pak of boevenpak aan hebt, zul je bij veel gelegenheden geweigerd worden.
Het Oeteldonkse jasje met Oeteldonk emblemen en de Oeteldonkse sjaa zijn dus echt key ingredients voor een geslaagde carnaval in Den Bosch. Echter is het natuurlijk ook leuk om uzelf te onderscheiden van de menigte. Om binnen de Oeteldonkse kleding te blijven, maar wel net wat anders te doen dan anderen. Daarvoor is deze Oeteldonk broche perfect geschikt. Dit rood wit gele speldje is een super leuke aanvulling op uw Oeteldonkse outfit!

Oeteldonk artikelen tegen de laagste prijs van Nederland!


Oeteldonkstijl biedt u het breedste en leukste assortiment Oeteldonkse kleding en Oeteldonkse accessoires aan. Maar daar laten we het echter niet bij! Wij bieden al onze Oeteldonk artikelen, dus ook dit Oeteldonk speldje, aan tegen de allerlaagste prijs van Nederland!
Ziet u bijvoorbeeld deze Oeteldonk broche elders online tegen een lagere prijs staan? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed.
Deze Oeteldonk broche online bestellen voor 16:00 uur = morgen al bij u geleverd!

Details

Deze Oeteldonk speldjes hebben de volgende kenmerken:

- Het speldje is een leuke Oeteldonk Nar
- Deze Nar heeft de Oeteldonk kleuren rood wit geel
- Er zitten kleine belletjes aan de Nar
- Laagste prijsgarantie
- 11,5 x 7cm
- Deze Oeteldonk Nar is met een speldje makkelijk te bevestigen

Levertijd

Niet voorradig, wij verwachten: Deze Oeteldonk speldjes zijn voldoende op voorraad!

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.