Oeteldonkstijl

Oeteldonk broche - Rood/groen

Oeteldonk broche met roos met tube en veertjes, met speld en haarclip!

de populariteit van Oeteldonk lijkt geen grenzen meer te kennen. Carnaval in Den Bosch is altijd erg populair en goed bezocht geweest. echter is het de afgelopen jaren dat het bezoekersaantallen astronomische vormen aan heeft genomen. We kunnen dan ook met recht, en met trots, zeggen dat Oeteldonk carnavalshoofdstad van Nederland is.De rood wit gele mensenmassa is fantastisch om te zien. Wanneer je vanaf Oeteldonk Centroal richting het centrum van Oeteldonk loopt, zie je het direct. Een enorme mensenmassa met het jasje met Oeteldonk emblemen en de rood wit geel gebreide Oeteldonk sjaal. Dat zijn absoluut de meest geziene kledingstukken in Oeteldonk.

Prachtige Oeteldonk broche met zowel speld als haarclip!


deze Oeteldonk broche met rode roos is een perfecte aanvulling op uw jasje en Oeteldonkse sjaal. Deze Oeteldonk broche is (uiteraard) in de kleuren rood wit en geel en is een broche met roos, tube en veertjes. Maar daar blijft het niet bij. Deze broche is tevens geschikt om in het haar te plaatsen. De achterkant van de roos bevat namelijk naast een speld, ook een haarklem. Zo is deze "broche" multifunctioneel inzetbaar!

Oeteldonk artikelen tegen de laagste prijs en 24-uurs levering!


Oeteldonstijl is van plan het breedste en leukste assortiment Oeteldonk artikelen te combineren op deze webshop. Maar daar blijft het niet bij. Wij bieden al onze Oeteldonk artikelen aan tegen de laagste prijs van Nederland. Vindt u deze Oeteldonk broche bijvoorbeeld ergens anders online goedkoper, dan passen wij direct onze prijzen aan. Dit bedoelen wij met de laagste prijsgarantie!
Als derde reden waarom onze relaties graag terugkomen op Oeteldonkstijl; wij leveren onze Oeteldonk artikelen binnen 24-uur. Dus vandaag voor 18:00 uur uw Oeteldonk broche online bestellen = morgen al bij u in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
3.99