Flask roestvrijstaal

Ga voorbereid de nacht in met onze roestvrij stalen flask!

Flask roestvrijstaal
Wat is er nou handiger dan altijd een slokje bij je te dragen voor de koude carnavalsnachten? Met deze mooie flask van roestvrij staal ben je in weer en wind voorbereid gedurende de carnavalsperiode. Van Kruikenstad tot Oeteldonk, voor de lange uren langs de optocht of de zware nachten in de kroeg. Niks is te gek! Warm jezelf dus lekker op met een borreltje jonge jenever, een slokje kruidenbitter of natuurlijk iets sterkers zoals brandewijn. Deze flask bewaard het allemaal! En mocht u het daarna nog steeds koud hebben, dan hebben wij ook de Oeteldonk gebreide sjaal om u warm te houden!

De flask met een chique uitstraling

Natuurlijk hoeft u niet bang te zijn dat u deze flask na de carnavalsdagen weer in de kast moet zetten. Dit artikelen is namelijk van ouds af aan bruikbaar door de rest van het jaar heen. Of vul hem met water met een wandeltocht. En bij een goede carnavalswandeltocht hoort natuurlijk een jasje of kiel vol met Oeteldonk emblemen! Hierdoor kunnen mensen zien dat u een echte Oeteldonker bent!

Avonden die tegen een stootje kunnen met onze roestvrijstalen flask!

Omdat wij voor u grootschalig inkopen, houden we de prijzen lekker laag. We hanteren zelfs lage prijs garantie waarin u het geld terug krijgt indien u het ergens goedkoper vind! Al jaren maken wij onze klanten blij met onze artikelen, en als u voor 16:00 besteld krijgt u het de volgende werkdag in huis!
Ook iets voor jou?
Oeteldonk stropdas

Oeteldonk stropdas

De stropdas, voor de Oetel die er chique bij wil lopen tijdens carnaval!

Vanaf
6,49
Per stuk
Oeteldonk erekoord

Oeteldonk erekoord

Pimp je Oeteldonkjasje met dit Oeteldonk erekoord! Een perfecte toevoeging.

Vanaf
2,99
Per stuk