Oeteldonkstijl

Oeteldonk keycord

Raak niks meer kwijt tijdens carnaval met deze Oeteldonk keycord!

Oeteldonk keycord
Je kent het wel, carnaval is natuurlijk het leukste wat er is, maar tijdens het gefeest is de kans dat er spullen verdwijnen natuurlijk enorm. Na het springen , polonaise lopen en een hoop gedronken te hebben is hetgeen wat je altijd kwijtraakt, je sleutels! Niemand zit erop te wachten om na een avond Oeteldonk thuis te komen zonder sleutel. En daar is onze Oeteldonk keycord natuurlijk het ideale product voor! Klik jouw sleutel, of die van een vriend aan je keycord en raak ze de gehele carnaval niet kwijt!

De keycord moet natuurlijk altijd wel iets Oeteldonks in zich hebben. Daarom zijn deze keycords rood-wit-geel gestreept! Zo komt er in ieder deel van je outfit iets terug wat betrekking heeft tot Oeteldonk! Maar daarvoor hebben wij natuurlijk nog veel meer artikelen in ons assortiment! Zo hebben wij onder andere de enige echte Oeteldonk sjaal! Hiermee laat je aan iedereen zien dat je een echte Oeteldonker bent!

Een leuke Oeteldonk outfit hoeft niet duur te zijn!

Wij hebben gemerkt dat een leuke outfit tijdens carnaval in Oeteldonk erg prijzig is, en dat willen wij graag voorkomen! Carnaval in Oeteldonk is een feest voor iedereen, en dat moet ook zo blijven! En daarom bieden wij al onze Oeteldonkse artikelen aan tegen een enorm lage prijs! Zo kan iedereen er leuk uit zien tijdens carnaval in Oeteldonk! Laat met onze artikelen zien dat je een echte Oeteldonker bent!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 157
9.1
157 Beoordelingen
Ook iets voor jou?
oeteldonk tattoo Oeteldonk kleding

Oeteldonk tattoo

Altijd al een tattoo gewild, maar vind je ze te permanent? Dan is deze perfect voor jou!

Vanaf
0,90
Per stuk
Oeteldonk boerenzakdoek

Rode boerenzakdoek

Kleed jouw boerenkiel extra aan met deze rode boerenzakdoek

Vanaf
1,09
Per stuk
Oeteldonk stropdas

Oeteldonk stropdas

De stropdas, voor de Oetel die er chique bij wil lopen tijdens carnaval!

Vanaf
6,99
Per stuk
0.99